Antreprenoriat social

Dumbrava Minunata

Perioada: 27.11.2017 - 19.02.2018 Activ la nivel național
5105,00 Lei
Sumă target: 51200 Lei
Donează

Descriere

EDUCATIA ATENTA a copiilor abandonati, este poate unica sansa pentru o  dezvoltarea somatica si mentala mai apropiata de normalitate. Nivelul de azi al educatiei copiilor reprezinta nivelul de maine al numarului acestora in incinta penitenciarelor, canalelor, centrelor de dezintoxicare, cimitirelor.

Scopul proiectului

Proiectul nostru cuprinde asigurarea pregatitorilor pentru anul 2018, urmand ca pana in 2020, anual sa putem creste acest personal pana la capacitatea de 8 Pregatitori Didactici. Daca un Pregatitor Didactic va asigura supravegherea a 15 copii fata de 60 din aceasta faza, vom reusi sa crestem fara indoiala sansele acestor fiinte in fata vietii.

Cui donez?

Asociatia Linia Vietii s-a infiintat sa ajute. S-a infiintat sa fie acolo, alaturi de alte organizatii, intr-o dedicare absoluta spre sprijinirea fiintelor umane ce au nevoie de ajutor. Infiintata in 2012, Asociatia Linia Vietii are in portofoliu proiecte cum ar fi:

Casa de copii si batrani Dumbrava:

  • Utilarea cantinei cu 200 mese si scaune
  • Finantarea unei vacante de 1 saptamana la mare pt 40 copii
  • Finantarea a 2 masini de spalat haine
  • Finantare a 2 pranzuri pt 200 de oameni

Institutul de Ocrotire a Mamei si Copilului profesor dr Alfred Rosescu

  • 2 actiuni de Craciun (produse de ingrijire pt. copii pana la 3 ani)

Centrul de Plasament St. Iosif

  • Finantare 1 pranz pt 40 copii

Azilul de batrani Mislea

  • Actiune 1 mai- pachete mancare & fructe pt 150 batrani

De ce să donez?

Prin experienta didactica acumulata, Pregatitorii Didactici vor asigura ca cei 120 de copii isi pot pregati lectiile in fiecare zi dupa ore, punandu-le o baza solida pentru primii ani de scoala. Astfel, acesti copii vor putea intelege ca nu sunt singuri intr-o lume goala, ci ca exista bunatate dincolo de durere.

1093 vizualizări

ONG - Asociatia Linia Vietii

Asociatia "Linia Vietii" a fost infiintata in anul 2012 si in toti acesti ani a desfasurat activitati caritabile care au vizat case de copii si aziluri de batrani, dar si diferite sectii de pediatrie din diferite spitale. Domeniile de activitate sunt in sanatate, educatie si cultura avand ca scop un impact atat pe termen scurt si cat si pe termen lung.

Adresă:

Strada Ion Mihalache Nr 1 Localitatea Cluj, Judetul Cluj-Napoca

Telefon: 0785247110
Contact: adina sandru