Educație

EFdeN - Primul Centru de Cercetare al Conditiilor de Confort din Romania

Perioada: 10.11.2014 - 30.04.2015 Activ în Bucuresti
700,00 Lei
Sumă target: 8000 Lei
Donează

Descriere

EFdeN este o echipã de 70 de studenţi voluntari, ce a reprezentat România la Solar Decathlon Europe în luna iulie, 2014 fiind una dintre cele 20 de echipe finaliste din 16 ţãri. Provocarea concursului a fost proiectarea și construirea unei case solare, eficentă energetic, sustenabilă și construită exclusiv de către studenți, o casă pentru comunitățile viitorului.

 

Sub aceste deziderate EFdeN s-a profilat ca o soluție viabilă pentru problemele comunității bucureștene, privind densificarea locuirii, spațiul verde pe cap de locuitor și mobilitatea.

 

Articole externe

Scopul proiectului

Reconstruim prototipul în incinta Facultãţii de Inginerie a Instalaţiilor, Bvd. Pache Protopopescu nr.66, contribuind fundamental la crearea viitorilor specialişti și continuãm inovaţia românească. 

Cui donez?

Studenților - voluntari care vor să facă o schimbare în România prin transformarea prototipului EFdeN în primul Centru de Cercetare al Condiţiilor de Confort din România.

Mai mult, vrem să facem o schimbare și pe lângă certificarea Living Building Challenge, vrem să inițiem proiecte de cercetare la care vor participa activ studenți, masteranzi, doctoranți și specialiști în domeniul instalațiilor, construcțiilor și arhitecturii.

 

Așadar, veți ajuta la dezvoltarea educației românești în domeniul construcțiilor sustenabile și cel mai important, veți sprijini învățământul românesc.

 

De ce să donez?

Doar cu ajutorul dumneavoastră vom reuși să cream Primul Centru de Cercetare a Condiţiilor de Confort din România devenind în plus prima locuință certificată LBC din Europa!

 

Mai mult, veți ajuta la dezvoltarea educației și cercetării românești în domeniul construcțiilor sustenabile și cel mai important, veți sprijini învățământul românesc.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
2198 vizualizări

ONG - EFdeN

EFdeN este o echipã de 70 de studenţi voluntari de la 5 universități, ce a reprezentat România la Solar Decathlon Europe 2014 Versailles, în luna iulie, 2014 fiind una dintre cele 20 de echipe finaliste din 16 ţãri și 4 continente. Provocarea concursului a fost proiectarea. construirea, transportarea și reasamblarea în Versailles unei case solare, eficentă energetic, sustenabilă, prietenoasă cu mediul, ce consumă mai puțină energie decât produce.

 

Sub aceste deziderate EFdeN s-a profilat ca o soluție viabilă pentru problemele comunității bucureștene, privind densificarea locuirii, spațiul verde pe cap de locuitor și mobilitatea.

Adresă: Bvd. Lacul Tei, nr. 116, Bucuresti, Romania
Telefon: +40767007000
Contact: Mihai Toader-Pasti
Website: http://efden.org