Educație

Educatie after school I-IV

Perioada: 03.06.2019 - 24.06.2019 Activ în Hunedoara
955,00 Lei
Sumă target: 3000 Lei
Donează

Descriere

In judetul Hunedoara in anul scolar 2015-2016 au abandonat scoala primara si gimnaziala 323 de copii, din care aproximativ 40%, adica 124 de copii au fost zona de exploatarea miniera Uricani-Lupeni, cauza principala pentru abandon fiind saracia. 

Echipa Armonia ofera sprijin familiilor aflate in situatii sociale grele si indruma copii spre terminarea studiilor obligatorii. Astfel pentru a avea rezultate reale Asociatia Armonia impreuna cu “ Liceul Retezat Uricani” au gandit si pus in aplicare un program de “ educatie after school I-IV” pentru copii ce provin din familii nevoiase.

De luni pana joi copii sunt preluati de la scoala petrecandu-si timpul in centrul Armonia, primind o masa calda, facandu-si temele, invatand limbi straine si primind consiliere psihologica.

Scopul proiectului

In 2019 asociatia si-a propus sa amenajeze o sala noua de clasa mai incapatoare, mai bine utiliata unde se va desfasura programul de “after school” si infiintarea unei biblioteci. Lucrarea de amenajare a sali este in grafic, ramand ca provocare financiara: achizita mobilierului si a materialului didactic.

Proiect finalist in Brutaria de Fapte Bune

 

Cui donez?

In 2018 in program erau inclusi 22 de copii din ciclul primar I-IV, in preZent sunt 44 iar in 2020 asociatia isi propune sa sprijine 60 de copii.

De ce să donez?

Fara Educatie Visele Raman DOAR Vise.
TOTI copiii au dreptul la educatie si fericire.
Educatia schimba VIITORUL.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
1870 vizualizări

ONG - ASOCIATIA ARMONIA RESOURCE CENTER

Asociatia ASOCIATIA ARMONIA RESOURCE CENTER a fost infiintata in anul 2016, de catre o familie de norvegieni care au indraznit sa iubeasca Romania.

Echipa ARC vine in sprijinul familiilor din Valea Jiului, aflate in situatii sociale limita si indruma copii la finalizarea studiilor obligatorii pentru un viitor mai bun.

Adresă:

Judet: Hunedoara  ;Oras: Lupeni ; Adresa: str. Tusului 4 Lupeni; Cod Postal: 335600

Telefon: 0768550574
Contact: PETRAN MIHAELA BIANCA