Educație

Engleza pentru Viata

Perioada: 10.11.2014 - 30.05.2015 Activ în Bucuresti
375,00 Lei
Sumă target: 47320 Lei
Donează

Descriere

Engleza pentru Viata este un program amplu care isi propune sa schimbe viitorul copiilor din medii defavorizate prin ore non-formale de lb engleza. Echipe de 2-3 voluntari merg saptamanal in centre sociale si predau lb engleza prin joc copiilor grupati in clase de 5-15 copii. Orele pun accentul pe dezvoltarea inteligentei emotionale, pe stimularea increderii in fortele proprii si a abiliatilor sociale de relationare. In doar un an de la debut, programul a ajutat peste 1000 de copii din Bucuresti si din tara. Au fost inclusi peste 300 de voluntari in proiect.

Scopul proiectului

47320 lei – pentru dotarea  a 10 centre sociale cu materiale (TV, Tabla, DVD Player etc.) care  sa ajute la o mai buna desfasurare a lectiilor copiilor, dar si achizitionarea de materiale pentru sustinerea voluntarilor si a pregatirii orelor de engleza in centre.

Cui donez?

Educatia copiilor din centre sociale este de cele mai multe ori neglijata si vrem sa venim in intampinarea acestei nevoi cu programe educationale coerente, care sa ii ajute pe copii sa invete, sa capete incredere in fortele proprii si sa devina oameni de succes ai societatii. De asemenea, tinerii peformanti isi doresc sa sa implice in proiece sociale pentru a da mai departe cunostintele lor, iar Engleza pentru Viata le ofera aceasta sansa, care de devine de cele mai multe ori o lectie de viata pentru voluntari.

De ce să donez?

Beneficiarii proiectului vor fi 10 centre sociale in care se desfasoara programul Engleza pentru Viata, dar si voluntarii proiectului, care vor avea suport pentru pregatirea orelor de engleza prin dotarea unui centru de resurse pentru voluntari, unde sa isi poata pregati materialele didactice.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
1760 vizualizări

ONG - Asociatia Shakespeare School pentru Educatie

Asociatia Shakespeare School pentru Educatie a fost fondata in 2011, din dragoste pentru copii si din convingerea ca educatia le poate schimba viitorul. Credem ca o limba straina poate deschide multe usi.

 

Proiectele Asociatiei se indreapta catre: copiii performanti, care sunt incurajati sa atinga potentialul maxim prin perfectionarea lb. engleze; copiii din medii defavorizate care sunt incurajati sa invete lb. engleza pentru a avea acces la un viitor mai bun.

 

Organizam anual Shakespeare School Essay Competition, concurs national de creatie in lb. engleza dedicat elevilor de gimnaziu, liceu. In 6 editii, 24000 de participanti si-au inscris eseurile in concurs.
Am dezvoltat programul Engleza pentru Viata, in care voluntarii merg in centre sociale si predau engleza. In doar 1 an, am reusit sa ajutam 1000 de copii din Bucuresti si din tara, iar numarul este in crestere.

Adresă: Str. Eufrosin Poteca, nr.42 A, sector 2, Bucuresti
Telefon: 0752 120 855
Contact: Oana Pirvan