Educație

Experimentul Pitesti Film

Perioada: 08.10.2018 - 28.05.2020 Activ la nivel național
26150,00 Lei
Sumă target: 261267 Lei
Donează

Descriere

''A fost una dintre cele mai cumplite experiențe de dezumanizare pe care le-a cunoscut epoca noastră”, afirmă istoricul François Furet, membru al Acadamiei Franceze. Perioada nefastă a istoriei, între 1949-1952, a făcut mii de victime: reeducarea, tortură fizică și mentală a studenților din România, inițiată de comuniști. Scopul: crearea omului de tip nou. Cei care aveau o altă convingere politică sau religioasă, alta decât cele agreate de regim, erau supuși reeducării prin tortură. A fost considerat cel mai agresiv program de spălare a minții din Europa de Est.

_________

Vă prezentăm primul film despre ”Experimentul Pitești”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole externe

Scopul proiectului

Secvente din sacrificiul celor care au luptat impotriva comunistilor si care au murit pentru valorile si credinta lor,sunt aduse in fata ochilor publicului. Trebuie sa ne cunoastem istoria.

Suntem aproape de final, operațional,emoțional si financiar: 80% din lung-metraj este realizat. Daca donezi, ne ajuti sa terminam cele 2 etape de post-productie.

Cui donez?

Filmul este realizat in parteneriat cu Asociatia Connections prin care sunt colectate fondurile si directionate apoi catre companiile de post-productie aferente fiecarui pas necesar realizarii etapelor acestui proces.
Mai multe detalii despre Asociatia Connections aici: http://connections.org.ro/despre-connections/

De ce să donez?

  • Sustii un proiect indraznet, in care cred peste 700 de oameni deosebiti: echipa.
  • Poti deveni producator asociat, sau sa ai numele pe genericul filmului
  • Poti sa cunosti echipa si sa afli din secretele productiei si cinematografiei. 
  • Poti primi in mod special 5 invitatii la premiera sau 5 invitatii la petrecere.
  • Poti deveni Art Angel - platind unul dintre actorii nostri, sau membrii echipei.
  • Sustii cunoașterea istoriei prin arta cinematografică

 

25360 vizualizări

ONG - Asociatia Connections Romania

Asociatia noastra desfasoara activitati culturale, stiintifice, educationale, inca din 2012, promovand implicarea tinerilor cu potential
in activitati de educatie nonformala, arta si sport. Astfel, in ultimii 5 ani, am organizat peste 400 de evenimente implicand un numar de peste 10000 de tineri din categorii dezavantajate. Intre activitatile noastre enumeram: concursuri si expozitii de inventica si tehnologie; cursuri de management, business, negociere, antreprenoriat, mentorat, facilitiare si formare traineri; cinematografie, fotografie si artele spectacolului, sport, ecologie, cultura (www.connections.org.ro) si http://connections.org.ro/despre-connections/.

Adresă:

Str. Poenaru Bordea, nr.6, sector 4, Bucuresti, Romania

Telefon: 0747551721
Contact: Victoria Baltag