Social

Familia lui Ionut si Sorin

Perioada: 25.11.2015 - 31.12.2016 Activ în Prahova
600,00 Lei
Sumă target: 5000 Lei
Donează

Descriere

Pentru familia lui Ionuț și Sorin, cei doi baieti care traiesc impreuna cu inca doua surori si un frate mai mic, de care are grija numai mama, este greu de imaginat ca viata poate fi si frumoasa. Dupa ce si-au pierdut tatal intr-o crima oribila, au reusit sa traiasca prin ajutorul constant al unor oameni cu suflet mare si multa rabdare.Cum ii putem ajuta?

Viorel, donator si sustinator al proiectului ne spune: „ Daca ii intrebi pe ei iti raspund ca au nevoie de orice. De haine, de rechizite, de medicamente, de mancare…Daca ma intrebati pe mine eu as spune ca au nevoie de sustinere eficienta pe termen lung, care să facă o schimbare reală în viața acestei familii. 

Scopul proiectului

Reintegrarea sociala a familiei lui Ionut si Sorin

Cui donez?

Unei familii formata din 6 membrii ramasa pe drumuri, fara tata, ucis pentru cateva sute de lei.

De ce să donez?

Pentru ca indiferent de suma donata, societatea va castiga 6 oameni frumosi.

 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
37448 vizualizări

ONG - Asociaţia pentru Iniţiativă şi Dezvoltare Continuă

Asociatia  are ca misiune dezvoltarea serviciilor de calitate si a mecanismelor de solutionare a problemelor pentru a pune in valoare, a promova si a sustine potentialul uman din cele mai diversificate contexte si etape de viata.
  1.  
Adresă: Adresa de lucru Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua Str. Ionescu Toma, Dr., 27, (Liceul Ucecom Spiru Haret) Ploiesti, Prahova, 100170, Romania
Telefon: 0731622371
Contact: Alexe Dumitru