Social

Fara dependente

Perioada: 15.04.2015 - 15.04.2017 Activ la nivel național
25,00 Lei
Sumă target: 19200 Lei
Donează

Descriere

Mulţi dintre noi avem dificultăţi în a duce la bun sfârşit diverse proiecte şi obiective. Unii au probleme mai greu de rezolvat cum ar fi renunţarea la o anumită dependenţă: fumat, alcool, cafea, shopping, etc. Alţii au probleme de alimentaţie: supraponderalitate, bulimie, anorexie.

Bazându-se pe ultimele descoperiri ale psihologiei sociale şi ale economiei comportamentale, a fost construit site-ul angajamente.ro, care propune angajamentul public ca mod de rezolvare a acestor probleme.

Un angajament public  va constitui un factor psihologic puternic motivator datorită a două efecte psihologice: aversiunea faţă de pierdere (pierderea mizei) şi presiunea socială.

Articole externe

Scopul proiectului

Creşterea generală a calităţii vieţii şi a nivelului de sănătate a populaţiei În România prin:

- reducerea numărului de dependenţi de alcool, tutun, droguri;

- reducerea tulburărilor de alimentaţie;

- încurajarea activităţilor benefice pentru calitatea vieţii individului: sport, citit, economisire, etc.

Cui donez?

Sumele intrate  în contul asociaţiei vor fi folosite pentru a susţine campania de promovare a site-ului şi a principiilor enunţate mai sus, pentru a beneficia de ajutor, în număr cât mai mare: dependenţii de orice fel:

- alcool, tutun, cafea, droguri, jocuri, TV, etc; 

- persoanele care doresc să îşi controleze greutatea corporală;

- persoanele cu tulburări de alimentaţie (bulimie, anorexie);

- persoanele care întâmpină dificultăţi în atingerea oricărui tip de obiectiv (de ex: mâncat sănătos, alergat, citit, economisit, etc);

De ce să donez?

Donează orice sumă eşti dispus ca un număr cât mai mare de persoane să poată beneficia de ajutor pentru a scapa de o dependenţă (alcool, tutun, droguri, cafea, etc.), pentru a-şi controla greutatea corporală sau pentru a duce la bun sfârşit orice alt obiectiv propus.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
857 vizualizări

ONG - Asociatia ANGAJAMENT

ASOCIAŢIA ANGAJAMENT” este o organizaţie care concepe, organizează, promovează şi desfăşoară activităţi şi proiecte de implicare şi dezvoltare comunitar-socială în sensul creşterii generale a calităţii vieţii, vizând, cu predilecţie, domeniile în care se pot manifesta şi identifica vulnerabilităţi şi inegalităţi sociale şi personale: sănătate, educaţie, profesie, accesul la resurse de orice fel etc., promovând valorile care ţin de egalitatea de şanse a tuturor membrilor comunităţii şi necesitatea realizării de activităţi concentrate şi concertate de combatere a excluziunii sociale, din orice motive s-ar produce aceasta.

 Scopul asociaţiei este reprezentat de creşterea calităţii vieţii şi capacităţii totale a tinerilor, adulţilor şi bâtrânilor aflaţi în diverse momente şi situaţii de viaţă care necesită suport, îndrumare, asistenţă şi intervenţie psiho-socială, fără nicio discriminare.

Adresă:

Bucureşti, strada Odgonului nr.1, sector 6.

Telefon: 0762647649
Contact: Sorina Sovagau