Sanatate

Fertilitatea are nevoie de ocrotire si sprijin

Perioada: 01.12.2016 - 01.12.2018 Activ la nivel național
17417,00 Lei
Sumă target: 100000 Lei
Donează

Descriere

Campania va susţine pacienţi hipofertili in mod direct, prin dialog, informare corectă si suport emoţional, si in mod indirect, prin continuarea actiunii de advocacy pe langa Ministerul Sananatii si alti factori responsabili pentru obtinerea de sprijin din partea statului pentru pacientii care pot avea copii doar cu ajutor medical. 

Articole externe

Scopul proiectului

Un cuplu de varsta reproductiva din sase se confrunta cu probleme de fertilitate. Scopul proiectului este ca pacienţii să fie bine informaţi cu privire la afecţiunea lor, să o abordeze eficient, cu mai multă încredere şi optimism. De asemenea, ne propunem sa convingem Ministerul Sanatatii ca pacientii hipofertili trebuie sprijiniti.

Cui donez?

Asociaţia oferă sprijin şi suport online pacienţilor hipofertili prin platforma sa web www.vremcopii.ro - blog, forum şi newsletter, având un impact semnificativ: cca. 76.000 de vizualizări lunare ale forumului şi paginii web, peste 4.000 utilizatori unici înregistraţi / contactabili, cca. 6.000 pacienţi in baza de date a newsletter-ului, peste 50.000 de mesaje pe forum. Pagina de Facebook a Asociatiei are peste 8.200 de „like”-uri. Asociatia desfăşoară de asemenea campanii de informare, conştientizare, advocacy, grupuri de suport.

De ce să donez?

Pentru ca Asociatia SOS Infertilitatea este o organizatie initiata si animata EXCLUSIV de catre pacienti voluntari, fara surse stabile de finantare. Asociatia exista din anul 2009, are activitati sustinute si rezultate notabile, insa nu detine un sediu si nu are angajati. Asociatia asigura transparenta utilizarii fondurilor primite de la donatori prin publicarea datelor financiare pe platforma web proprie.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
14729 vizualizări

ONG - Asociatia SOS Infertilitatea www.vremcopii.ro

Asociaţia SOS Infertilitatea desfăşoară din 2008 o campanie de advocacy pentru drepturile persoanelor afectate de infertilitate, în domeniul fertilitatii, reproducerii umane asistate medical şi în cel al adopţiei.

Adresă: Calea Floreasca nr. 110, sector 1, Bucuresti
Telefon: 0721222222
Contact: Nicoleta CRISTEA-BRUNEL
Website: www.vremcopii.ro