Social

Fii Mos Craciun pentru un copil necajit de la tara

Perioada: 21.11.2023 - 31.12.2023 Activ la nivel național
1050,00 Lei
Sumă target: 30000 Lei
Donează

Descriere

Sărbătorile de Crăciun sunt un prilej de generozitate și fapte bune,  si de aceea ,
 
🥳 cu mare drag te invit sa fi alături de noi, Asociatia Alfa Grup , în Campania de Craciun 2023 .🎀
Moș Crăciun vrea să ajungă la cât mai multi copii din zone rurale defavorizate, are renii deja pregătiți !
 
Intentionăm să distribuim cat mai multe pachete cu dulciuri , sucuri , cozonaci , alimente de bază, fructe, rechizite, jucării  pentru copii necăjiți  de la sate . Sperăm că vom reusi și cu tine alături! 
 
Valoarea unui pachet va fi de 100 lei.
Iti multumim in numele copiilor pe care ii vom surprinde de Craciun.

Scopul proiectului

Prin distributia de pachete de Craciun pentru copii de la tara dorim sa aducem o mica bucurie pentru copii necajiti ca sa nu creada cumva ca i-a uitat Mosul.

Cui donez?

Cu sumele stranse se vor achizitiona dulciuri , sucuri , fructe , cozonaci pentru copii de la sate . Intentionam sa distribuim aprox 500 pachete pentru 500 de copii. Ajuta-ne si tu ! Multumim.

De ce să donez?

Pentru ca la sate sunt multi copii care nu au sansa de a se bucura de un cadou! Merita si ei sa vada ca Mos Craciun nu i-a uitat si ca le aduce si lor portocale , ciocolata , napolitane si jucarii.

238 vizualizări

ONG - Asociatia Alfa Grup

De 8 ani, Alfa Grup şi-a câştigat un loc în inimile şi vieţile a mii de bebeluşi, copii, adolescenţi şi tineri abandonaţi, lipsiţi de sprijinul unei familii sau care traiesc in sărăcie extremă.Anii de experienţă pe care îi avem în spate, programele pe care le-am dezvoltat pentru aceşti copii, ne-au arătat că există un singur secret al eficienţei: IMPLICAREA CONSTANTĂ, PE TERMEN LUNG.  Existăm și acționăm pentru ridicarea copiilor, adolescenților și tinerilor afectați de abandon parental, abuz fizic, psihic și sexual, de sărăcie, discriminare și afecțiuni grave de sănătate.
Ne implicăm să schimbăm conjunctura nefavorabilă a vieții lor, să-i ajutăm să se recupereze, să progreseze emoțional și fizic.
Urmărim dezvoltarea lor individuală în direcția dobândirii unei vieți independente, aflate în armonie cu ei înșiși și cu societatea din care și Ei fac parte.

Adresă:

Cluj-Napoca, str Decebal 22-24

Telefon: 0744357203
Contact: Daniela Volosen