Educație

Fii si tu un Ingeras

Perioada: 01.02.2020 - 31.12.2021 Activ la nivel național
23190,00 Lei
Sumă target: 100000 Lei
Donează

Descriere

Atunci când pornim în viață, toți suntem dependenți de ajutorul și susținerea părinților noștri. Iar când ai parte de susținere poți realiza foarte multe în viață.

Dar ce faci atunci când părinții nu îți pot oferi mai mult decât condițiile minime de subzistență, hrană și adăpost, sau poate nici atât, iar tu îndrăznești să visezi la mai mult?

Noi știm că educația este cea care face diferența între cele două granițe și mai știm că fără un suport financiar, cei mai mulți dintre copiii talentați și cu vise mărețe, nu reușesc. Își pierd, pe parcurs, visul. Nu este ușor să îți menții vie dorința și puterea de a lupta pentru visul tău atunci când acasă o duci greu, iar părinții tăi nu au posibilitatea de a te susține în educație.

De aici a pornit proiectul nostru.

Scopul proiectului

În 2020 vom ajuta cel puțin 100 copii își găsească un Sponsor care să le sustină financiar visul

Ce se întâmplă când un Îngeraș (sponsor) nu poate susține până la capăt promisiunea?

Donațiile de pe platforma Bursa Binelui pot acoperi temporar orice nevoie a copiilor din program astfel încât ei nu își întrerupă visul.

Cui donez?

Beneficiari o  fie copiii talentați sau cu o dorință arzătoare de a își depăși condiția și care locuiesc fie în centrele de plasament cu care echipa Hai  Ajutam are parteneriate încheiate sau provin din mediul rural sau familii sărace de oriunde.

De ce să donez?

Donezi pentru că tu poți asigura continuitatea pregătirii unui copil când Sponsorul nu mai poate susține asta sau nu reușim găsim un sponsor pentru acel copil bun. Cât de trist este să începi de exemplu pregătirea sportivă să ajungi campion și la mijlocul antrenamentelor să ți se termine finanțarea? Cât de trist poate să fie să faci meditații la matematica să poți ajunge un student la o facultate buna și Sponsorul nu mai poate să te sustină?

 

4983 vizualizări

ONG - Hai Sa Ajutam

Misiunea noastra: ne luptam pentru o sansa acordata fiecarui copil abandonat sau defavorizat... si nu numai!

 

Viziunea noastra: O lume unde copiii sa nu moara de foame, sete, frig, sa fie protejati si iubiti. Vrem sa schimbam modul in care oamenii privesc copiii orfani si defavorizati, vrem sa cream oportunitati si sansa la o viata.

 

Valorile noastre:

Integritate: Actionam in interesul copiilor, nu ne compromitem reputatia, personalul este instruit in a da dovada de sinceritate si profesionalism. Suntem unul dintre putinele ONG uri mari care NU AVEM SALARIATI. Toti banii se duc direct catre cauzele noastre, toti cei care fac parte din acest ONG sunt Voluntari, oameni ce lucreaza in companii multinationale.

 

Transparenta: Toate actiunile si donatiile sunt deschise publicului. Dupa fiecare proiect finalizat, publicam poze, filmultele, toate activitatile noastre sunt vizibile pe site si facebook.

 

Creativitate: Suntem deschisi la orice propunere care ar putea aduce un beneficiu copiilor.

Adresă:

Strada Lac de Nuferi, nr. 18, Chitila, Ilfov

Telefon: 0732307003
Contact: Cristian Istratescu