Social

Fondul Permanent de Alimente

Perioada: 07.10.2018 - 31.12.2025 Activ în Covasna
6457,00 Lei
Sumă target: 15000 Lei
Donează

Descriere

Am început acest proiect în anul 2018. Suma afișată reprezintă suma totală donată pe parcursul anilor. 

Continuăm și în 2024 împărțirea alimentelor, dar oferim și cărți, în special copiiilor care nu își permit achiziționarea cărților. 

SPRIJINIM REGULAT, PRIN FONDUL PERMANENT DE ALIMENTE, O FAMILIE DIN SFÂNTU GHEORGHE, O FAMILIE DIN CERNAT, RESPECTIV O PERSOANĂ DIAGNOSTICATĂ CU DEPRESIE, TULBURARE ANXIOASĂ ȘI TULBURARE DE PANICĂ

-----

Fondul Permanent de Alimente (FPdA) a fost înfiinţat de Asociaţia Izsák Művek în luna septembrie, 2018., şi are ca scop distribuirea unor alimente (greu perisabile) pentru persoane fizice şi juridice (centre pentru copii, azile pentru bătrâni, etc.)

Articole externe

Scopul proiectului

FPdA a fost înfiinţat cu scopul de a avea un stoc permanent de alimente greu perisabile, pentru a putea fi împărţite imediat celor care au nevoie. 

Update: Prin FPdA au fost ajutaţi peste 50 familii, un centru pentru mame singure, un cămin şi centru de zi pentru copii (cu 50 de copii) respectiv un azil pentu bătrâni din judeţul Covasna. 

 

Cui donez?

Beneficiarii proiectului sunt persoane defavorizate din judeţul Covasna. 

 Prin FPdA au fost ajutaţi 50 familii, un cămin şi centru de zi pentru copii respectiv un azil pentu bătrâni din judeţul Covasna 

UPDATE: Recent am ajutat un tânăr (bolnav cu ficatul) cu 2450 lei. 

Ținem legătura cu două-trei familii din Sfântu Gheorghe și împrejurimi, pe care le ajutăm periodic cu alimente. Când avem donații bănești, putem investi în asociație, avem nevoie de pliante, trebuie să oferim ceva simbolic și voluntarilor, avem cheltuieli administrative, deci e nevoie mereu de ajutor. Acum când toate s-au scumpit, și nu prea avem sponsori, orice donație contează!

De ce să donez?

Unele familii din județ au nevoie mare de ajutor pentru că se confruntă cu foamea, chiar dacă poate părea de necrezut în anul 2023. Donarea în Fondul Permanent de Alimente poate fi un act de solidaritate și un mod de a sprijini comunitatea în ansamblu. Este o modalitate de a arăta compasiune și empatie față de cei care se confruntă cu lipsuri mari. 

13232 vizualizări

ONG - Asociatia Izsak Muvek

Înfiinţat în aprilie 2017, scopul Asociaţiei Izsak Muvek este de a ajuta nevoiaşii, oriunde, oricând şi oricum - după posibilităţi. 

Activitare principală: strângere alimente greu perisabile, şi împărţirea acestora în partneriat cu diferite organizații din județul Covasna 

 

Periodic avem şi alte activităţi, campanii (concursuri pentru elevi, campanii sociale sau de prevenţie, în diferite domenii). 

Susţinătorii noştri sunt, în primul rând, persoane fizice cu suflet mare. 

 

Adresă:

Asociaţia Izsak Muvek 

Sfântu Gheorghe 

str. Crângului nr. 22., bloc 24, ap. 5. 

jud. Covasna 

Telefon: 0725961709
Contact: Izsak Arnold Robert
Website: www.izsak.ro