Sport

Forge Academy

Perioada: 01.06.2021 - 31.12.2021 Activ în Bucuresti
200,00 Lei
Sumă target: 25000 Lei
Donează

Descriere

Forge Academy folosește sportul ca mijloc de incluziune și dezvoltare, cu scopul de a depăși condițiile dezavantajate și de a crește calitatea vieții beneficiarilor noștri.

 

Prin program am susținut până acum 60 de copii, oferindu-le acces gratuit la sala de sport, antrenamente cu sportivi de înaltă performanță, masă caldă după fiecare antrenament, decontarea trasportului, debriefing după fiecare antrenament pentru autocunoaștere și dezvoltare personală. Ne dorim să oferim celor 26 de copii, care și-au exprimat dorința de a-și petrece timpul liber într-un mod sănătos beneficiile practicării sportului și un spațiu sigur, susținând dezvoltarea lor nu numai prin activități sportive, ci și prin asigurarea unei mese calde și decontarea transportului până la sala de sport din București.

Scopul proiectului

Includerea într-un program de dezvoltare personală bazat pe activități sportive a 26 de copii din zona rurală și urbană marginalizată comuna Gălbinași, zona Ferentari, centrele de plasament București. Participarea copiilor în proiect le va oferi acestora noi oportunități de dezvoltare și îmbunătățirea comunicării privind propriile aspirații.

Cui donez?

Donația ta va susține 26 de copii, cu vârsta între 12-18 ani, 11 copii din comuna Gălbinași, jud. Călărași, 10 copii din zona Ferentari București, 5 copii dintr-un centru de plasament București. Copiii provin din familii sărace, cu acces limitat la resurse financiare, materiale, din zone care nu le oferă alternative de petrecere a timpului liber într-un mod sănătos. Prin intervenția propusă copiii își vor îmbunătăți stima de sine și implicit vor dezvolta comportamente observabile care vor îmbunătății relațiile în comunitate; se vor integra mai ușor în diferite contexte sociale, vor întâlni sportivi de înaltă performanță, vor benefecia de antrenamente și masă caldă după fiecare antrenament.

De ce să donez?

Pentru copiii minori care provin din mediul rural și zone urbane marginalizate accesul la oportunități de dezvoltare prin intermediul sportului este redus. Practicarea sportului nu reprezintă o prioritate a famiilor care au un nivel de trai scăzut. Principalele motive pentru care sportul nu este practicat de copiii care provin din medii defavorizate sunt reprezentate de costuri ridicate si lipsa facilităților sportive de bază.

617 vizualizări

ONG - Forge Spirit-Construieste Spiritul

VIZIUNE Visăm la o lume în care fiecare copil și tânăr își dezvoltă, prin educație și sport, abilitatea de a-și gestiona destinul și de a schimba lucrurile în bine pentru el/ea și pentru cei din jur.


Vrem să oferim copiilor și tinerilor mai puțin favorizați de soartă șansa de a conștientiza propria valoare pentru a-și modela viitorul cu încredere și curaj către orizonturi lipsite de granițe.

 

MISIUNE UN VIITOR DĂRUIT PRIN SPORT”: sprijinim copiii și tinerii în dobândirea unui mental puternic pe care să se bazeze cu succes în viață, acesta urmând îndeaproape condiția fizică dobândită cu efort, anduranță, determinare și competitivitate prin activitatea sportivă.

 

VALORI The FORGE Spirit crede profund în reușita integrării sociale obținute prin încrederea în valoarea atributelor personale, convingerea în propria putere, RESPECT și RESPONSABILITATE. Credem, în același timp, în puterea lui ÎMPREUNĂ, în SPIRITUL DE ECHIPĂ și în SUSȚINEREA RECIPROCĂ a membrilor comunității The Forge Spirit.

Adresă:

Str. Moliere 12-14, parter, ap. 1, Bucuresti, sector 1

Telefon: 0748373172
Contact: Luican Hoiny