Educație

Gala Studentilor Romani din Straintate

Perioada: 09.10.2018 - 31.01.2019 Activ la nivel național
0 Lei
Sumă target: 4000 Lei
Donează

Descriere

Gala Studenților Români din Străinătate (Gala LSRS) este un proiect al Ligii Studenților Români din Străinătate.

Tipul proiectului : Reuniune la care participă membri ai comunităţii academice din străinătate și din ţară, alături de personalități din diverse domenii (diplomatic, universitar, cultural, politic, economic și civic).

Tema proiectului : Premierea, pe baza unei competiții deschise, a studenţilor şi absolvenţilor din diaspora academică românească în vederea recunoașterii meritelor lor academice și extra-curriculare.

Impact : Singurul eveniment național destinat promovării meritelor și valorii studenților români din întreaga lume, adevărate modele de excelență pentru societatea românească.

Articole externe

Scopul proiectului

Gala va găzdui decernarea Premiilor LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate pentru anul academic 2017-2018.Studenții premianți sunt adevărate modele de reușită și exemple de urmat pentru generația actuală, motiv pentru care performanțele lor trebuie să fie puse în evidență și valorificate pentru o dezvoltare sustenabilă a societății noastre.

Cui donez?

Cu 10 ani de experiență în organizarea proiectelor cu și pentru studenții români din străinătate, LSRS reunește în acest moment peste 13.000 de membri din peste 50 de țări și 250 de voluntari activi și a desfășurat nenumărate proiecte cu și pentru tinerii români din străinătate, printre care și Gala LSRS.

Prin sprijinirea organizării acestui proiect, veți participa la recunoașterea meritelor studenților români și mediatizarea acestor tineri români de excepție și a rezultatelor lor pe plan academic și extra-curricular.

De ce să donez?

Sprijinul dumneavoastră va contribui la organizarea acestui eveniment de către LSRS și va fi folosit exclusiv pentru acoperirea unei părți din cheltuielile organizatorice ale evenimentului. Prin sprijinirea acestui proiect, veți contribui la recunoașterea meritelor studenților români de pe tot globul care vor concura pentru categoriile Premiilor LSRS.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
1496 vizualizări

ONG - Liga Studentilor Romani din Strainatate

Infiintata in 2009, Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) este o organizatie neguvernamentala, cu peste 13.000 de membri din 50+ tari. Membrii LSRS sunt studenti sau absolventi de studii din strainatate, sau tineri din Romania care doresc sa-si continue studiile in strainatate. LSRS este construita din peste 300 de voluntari activi, in 39 de filiale si reprezentante in intreaga lume.

LSRS este o platforma de networking si sprijin reciproc pentru membrii sai. Prin proiectele educationale (Caravana LSRS si Mentorat LSRS) elevii si studentii sunt sprijiniti in procesul de aplicare la universitati din strainatate, iar prin proiectele de cariera (Hai Acasa! si SMART Internships), acestia sunt incurajati sa se intoarca in tara la finalizarea studiilor, pentru a ajuta la dezvoltarea Romaniei.

Printre cele mai cunoscute evenimente si proiecte organizate de noi amintim Gala Studentilor Romani din Strainatate (luna ianuarie a fiecarui an), Mentorat LSRS, Caravana LSRS, Hai Acasa! si SMART Internships.

 

Adresă:

Strada Siriului, nr. 37, Bl. 19D, sc. 1, et 3 ap 9, sector 1, Bucuresti, Romania

Telefon: 0031647671494
Contact: Andreea Nadaban