Sanatate

Give Play Change: Donezi, te distrezi si revolutionezi

Perioada: 17.06.2013 - 16.10.2013 Activ în Bucuresti
3930,00 Lei
Sumă target: 26000 Lei
Donează

Descriere

In 2013 strangem fonduri pentru ca orice viitor tatic ce doreste sa participe la nasterea bebelusului sau sa o poate face. El are acest drept legal insa de putine ori o stie si de si mai putine ori ii este respectat in maternitate. Cu ajutorul donatiilor Dvs. taticii din Romania vor afla despre acest drept si vor invata cum sa se bucure de el!

Strangem fondurile cu ajutorul distractiei in familie: donatorii nostri vor avea acces la o serie de evenimente superdistractive ce le vor aminti parintilor cum e sa fii copil si sa te joci in voie!

Articole externe

De ce să donez?

Doneaza pentru ca sa 2013 sa devina anul in care tatii au redescoperit emotia de a participa la nasterea bebelusului lor. Un drept legal necunoscut de cei mai multi si respectat de foarte putine maternitati, prezenta tatalui la nastere a devenit un lux pentru cei putini. Orice barbat care doreste are dreptul sa fie alaturi de viitoarea mama la nastere si aiba bucuria de a-si intampina bebelusul atunci cand acesta vine pe lume.
1249 vizualizări

ONG - Fundatia CRUCEA ALBA pentru Servicii de Sanatate Materna

Noi protejam miracolul nasterii

Muncim sa imbunatatim serviciile de maternitate din Romania, sa combatem modelul nasterii traumatice pentru ca dorim un viitor in care toate romancele au parte de o experienta a maternitatii pozitiva, de servicii accesibile de educatie si ingrijire de calitate, bucurandu-se de nastere ca de un eveniment firesc, fericit ce apartine familiei.

Adresă: Str. Parangului Nr. 43 Sector 1 Bucuresti
Telefon: 0735 193 987
Contact: Ana Maita