Social

Hai cu totii la ELEMENTUM

Perioada: 20.06.2019 - 24.06.2019 Activ în Alba Cluj Mures
0 Lei
Sumă target: 25000 Lei
Donează

Descriere

Hai cu totii la ELEMENTUM este un proiect pornit din dorinta de a egaliza sansele copiilor din judetul Cluj. Astfel, un grup de copii din medii defavorizate, proveniti din trei asociatii partenere, vor avea parte, timp de o zi, de experienta unui festival dedicat familiilor, impreuna cu parintii lor.

Cele 4 elemente clasice ale naturii, AER, APA, PAMANT si FOC, plus unul „bonus”, SUFLET, se reunesc, intre 21 si 23 iunie 2019, in judetul Cluj, la Complex Lac Luncani, sub forma ELEMENTUM, un festival „in ritmul familiei”. Timp de trei zile, cadrul natural feeric va fi gazda celui mai amplu eveniment dedicat intregii familii din Romania. Credem in puterea timpului petrecut in natura de a ne aduce impreuna, iar scopul nostru este sa oferim tuturor momente de relaxare, distractie si conexiune.

Scopul proiectului

25.000 lei – pentru facilitarea accesului in festival, respectiv la toate activitatile din cadrul acestuia, unui grup de copiii proveniti din medii defavorizate, împreună cu familiile lor.

Proiect finalist in Brutaria de Fapte Bune.

Cui donez?

Donatiile se duc catre Asociatia GOCreate, organizatorul festivalului ELEMENTUM. Banii vor fi folositi pentru asigurarea accesului in perimetrul festivalului si la toate activitatile acestuia, dar si pentru o masa in ziua prezentei la festival, respectiv cheltuieli de transport.

De ce să donez?

Daca ati citit scurta descriere despre ELEMENTUM de mai sus, speram ca v-ati gandit „Ce idee faina! As merge si eu cu familia mea!” Ei bine, acesta este motiv pentru care sa donati - pentru a le oferi aceasta sansa celor care nu au posibilitatea sa se bucure de ea!

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
1429 vizualizări

ONG - Asociatia GOCreate

Asociatia GoCreate este o entitate non-profit, infiintata in 2017. Aceasta desfasoara proiecte cu scopul dezvoltarii creativitatii.

Grupul tinta al asociatiei sunt copiii si tinerii care, prin intermediul activitatii asociatiei, vor dobandi si dezvolta aptitudini pentru a deveni inovatorii de maine. Asigurarea de alternative de dezvoltare si acumulare de experiente pe langa informatia din sistemul de educatie standardizat ofera un echilibru in progresul viitoarelor generatii catre viata de adult.

Viziune, misiune, valori
Viziunea GOCreate se orienteaza in jurul copiilor - vor fi incurajati sa participe la activitati de educatie non-formala cu caracter experiential. Beneficiul unei astfel de actiuni este expunerea la metode de invatare diverse si la un mediu creativ ce incurajeaza actiunea.

Misiunea asociatiei este sa contribuie la dezvoltarea copiilor la nivelul creativitatii pentru ca ei sunt mestesugarii si inovatorii viitorului.

Valorile GOCreate sunt egalitatea, educatia, dinamismul si creativitatea.

Adresă:

Gilau, str. Sesu de Jos nr. 1311C, jud. Cluj 

Telefon: 0740526715
Contact: Annamaria Crainic