Social

IMPARTE ZAMBETE- CLUB INCLUZIV pentru copii SPECIALI

Perioada: 04.12.2017 - 05.05.2020 Activ în Arad
5849,00 Lei
Sumă target: 384088 Lei
Donează

Descriere

 

 

 

 

Sunt prea multi copii care nu stiu ce insemna bucuria; unii s-au nascut intr-un mediu dezavantajat, cu o boala grava, altii sunt pur si simplu respinsi de cei din jur pentru ca sunt "diferiti". 

"Imparte zambete" este proiectul care aduce impreuna TOTI copiii, sub forma unui club de activitati educative, de socializare si recuperare.

Am inceput cu renovarea unei sali de cursuri, am construit un parc senzorial si o gradina terapeutica, unde voluntar, realizam activitati cu copiii. Dorim sa finalizam amenajarea cladirii si a parcului, si sa avem o activitate permanenta, indrumata de specialisti, pentru ca am demonstrat ca putem.

In ultima etapa a proiectului vom merge cu caravana zambetelor in parcuri, unde ne vom juca cu sute de copii si vom invata ca nu e rau sa fii "diferit".

Articole externe

Scopul proiectului

 

384.088 lei pentru renovarea, dotarea si intretinerea primului club pentru stimulare senzoriala si terapie, cu acest concept de functionare incluziv.

Renovarea si dotare interioara-  52.100 lei

Amenajare parc pentru ateliere& terapie- 87.188 lei

Cheltuieli pentru intretinerea clubului si angajati, timp de un an de zile - 244.800 lei. 

Cui donez?

Donezi pentru un club de care vor beneficia:
-Copiii atipici, cu dificultati de integrare in colectivitati din cauza unor intarzieri in dezvoltarea fizica si psihica;
-Copiii tipici care au nevoie de un loc de joaca in aer liber, in apropierea locuintei din cauza indisponibilitatii de deplasare a parintilor;
-Copiii rromi care nu au posibilitatea sa mearga la gradinita sau scoala din cauza saraciei sau a unor parinti inconstienti de importanta educatiei din comunitatea defavorizata Sinicolaul Mic si alte comunitati din Arad, care vor beneficia de integrare, educatie si dezvoltare fizica si psihica cu ajutorul elementelor de joc si al personalului specializat

Practic, acest loc va devenii un spatiu deschis pentru intreaga comunitate si un prilej de coexistenta pentru toti.

De ce să donez?

Doneaza pentru generatii mai ZAMBITOARE si increzatoare, pentru o realitate fireasca. Egalitatea de sanse este esentiala pentru un viitor mai bun!

Doneaza pentru crearea primului club INCLUZIV cu gradina terapeutica,de care poate beneficia oricine,indiferent de conditie sociala, culoare sau dizabilitate.

Fii alaturi de copii care nu au avut o sansa! Drama unui copil nu se vede intotdeauna pe fata lui, insa un zambet nu poate fi niciodata confundat!

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
4689 vizualizări

ONG - Asociatia Sharing Smiles

Sharing Smiles ("Imparte zambete") este o organizatie nonguvernamentala, care prin actiunile sale isi propune sa ajute oamenii sa zambeasca mai des :)

Prin proiectele noastre sustinem si promovam sanatatea, educatia alternativa, egalitatea sanselor si drepturile copiilor.

Pana acum, am reusit sa realizam, doar prin actiuni de voluntariat proiecte nationale si campanii internationale precum:

"Hour of code"- proiect realizat in scoli

"Doua maini, o minune"- proiect care sustine lucrul realizat manual

"Tu si eu, noi impreuna"-parteneriat cu ISJ Arad si Scoala Speciala

 

Adresă:

Arad, Str. Clopotului, nr.49

Telefon: 0740237725
Contact: Magyar Lorena