Educație

INSTANTANEE

Perioada: 08.07.2020 - 31.12.2020 Activ în Brasov
0 Lei
Sumă target: 7000 Lei
Donează

Descriere

Scopul proiectului „INSTANTANEE” este valorificarea în scop educativ a abilităților elevilor și cadrelor didactice de utilizare a tehnologiei moderne pentru realizarea fotografiilor.

Pasiunea tinerei generații pentru IT și telefoane  poate fi orientată și valorificată astfel încât să contribuie la formarea personalității lor, la dezvoltarea spiritului de observație, a simțului estetic.

Lumea inconjurătoare poate oferi infinite surse care pot deveni teme pentru fotografie. Utilizând într-o manieră constructivă resursele tehnologiei moderne, copiii și cadrele didactice pot obține cu ușurință fotografii reușite.

Școala este chemată să formeze sentimente de admirație față de frumusețile naturii, ale lumii înconjurătoare imortalizate în fotografii.

Scopul proiectului

Pentru a realiza fotografii deosebite avem nevoie de aparat foto, obiective foto, lămpi fluorescente, imprimantă foto, echipamente care să pună în valoare imaginile realizate și editate.

Dorim sa ii invățam pe elevi cum să facă fotografii de interior și exterior, cum să realizeze portrete, cum să editeze fotografii.

Cui donez?

Fundatia Unu si Unu sustine proiectul „INSTANTANEE” al Colegiului Aurel Vijoli din Fagaras, judetul Brasov.

Beneficiarii directi ai proiectului sunt 215  elevi  de la Colegiul Aurel Vijoli-Făgăraș, cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani. În acest fel se stimuleaza interesul elevilor urmărind aspecte multiple: cunoaşterea aparatelor foto si a unor tehnici de lucru; formarea unei atitudini responsabile față de mediu, unul dintre modelele noastre pentru fotografii; realizarea unui spațiu de pregatire pentru editare si imprimarea fotografiilor; lucrul la aceste miniproiecte (fotografiile) este o metodă de terapie ocupațională; înfrumusețarea spatiului  şcolii; deprinderea elevilor de a lucra în echipă, de a colabora şi de a se completa reciproc.

De ce să donez?

Donatia dumneavoastra ne va sprijini sa creem un studio foto in cadrul Colegiului Aurel Vijoli din Fagaras.

Intregul proiect graviteaza in jurul elevilor carora dorim sa le oferim multiple oportunitati de dezvoltare, arii de interes si activitati interesante care sa ii atraga la scoala. Ne dorim sa ii facem sa se exprime artistic, sa socializeze, sa se mandreasca cu roadele muncii lor,  sa poate chiar sa ii calauzim spre alegerea unei meserii.

995 vizualizări

ONG - Fundatia Unu si Unu

De peste 22 de ani Fundatia Unu si Unu este alaturi de oameni si de nevoile lor.

In prezent proiectul de baza al Fundatiei Unu si Unu este sprijinirea familiilor cu multi copii si a oamenilor varstnici cu alimente.

Misiunea noastra este salvarea de la distrugere a alimentelor, pe care ni le ofera producatori si retaileri, in cantitati apreciabile,  si distribuirea lor catre oameni aflati in dificultate.

Avem in grija copii proveniti din familii monoparentale sau ai caror parinti sunt plecati in strainatate. Evitam astfel ca acesti copii sa se culce flamanzi si sa esueze la scoala. Ne dorim ca actiunile noastre sa contribuie la o societate mai sanatoasa si mai educata.

Adresă:

str. Sfanta Ecaterina nr 5, sector 4, Bucuresti

Telefon: 0729428412
Contact: Alina Baicu