Social

Imbracam o tara intreaga

Perioada: 25.07.2020 - 31.12.2020 Activ la nivel național
626,00 Lei
Sumă target: 20000 Lei
Donează

Descriere

Unul dintre cei mai mari colectori de haine din UK donează în lume sute de camioane cu haine în fiecare an. În România și-au ales un partener prin care poată livra săptămânal câte un TIR de astfel de haine și jucării și acesta este Hai Ajutam. Compania din UK asigură pe lângă donația produselor și transportul până în București însă cum volumul de haine este extrem de mare, nu avem unde le stocăm așa cea mai bună variantă de desfășurare a acestui proiect este ca ducem aceste TIR uri direct în satele sărace unde au mai mare nevoie de ele. Costurile suplimentare de transport (intre București și satul respectiv) sunt de aproximativ 1500 lei / camion. Fiecare 1500 lei donati pentru acest proiect înseamnă practic un camion pe care îl putem aduce în România. Și tu poți contribui!

Scopul proiectului

În această perioadă grea, unde sute de mii de familii au rămas fără locuri de muncă, Asociația Hai Să Ajutăm sprijină satele sărace din România.
În fiecare săptămână vom livra câte un TIR cu ajutoare, în special în satele cele mai afectate.

Avem nevoie de donații ca să putem acoperi costurile suplimentare de transport.

Costul?  Doar 1500 lei/camion!

Cui donez?

Asociatia Hai Sa Ajutam

ONG format 100% din Voluntari cu vechime de 9 ani in Romania.

De ce să donez?

Donezi pentru că nicăieri ajutorul nu a fost atât de accesibil. Cu doar 1500 lei aducem în România peste 23.000 kilograme de haine, cu doar 1500 lei îmbracăm peste 1000 familii! dați seama practic cu 1.5 lei îmbracăm o familie?

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
1600 vizualizări

ONG - Hai Sa Ajutam

Misiunea,valorile,viziunea noastra

Misiunea noastra: ne luptam pentru o sansa acordata fiecarui copil abandonat sau defavorizat...si nu numai!

Viziunea noastra:  O lume unde copiii sa nu moara de foame, sete, frig, sa fie protejati si iubiti. Vrem sa schimbam modul in care oamenii privesc copiii orfani si defavorizati, vrem sa cream oportunitati si sansa la o viata.

Valorile noastre:

Integritate: Actionam in interesul copiilor, nu ne compromitem reputatia, personalul este instruit in a da dovada de sinceritate si profesionalism. Suntem unul dintre putinele ONG uri mari care NU AVEM SALARIATI. Toti banii se duc direct catre cauzele noastre, toti cei care fac parte din acest ONG sunt Voluntari, oameni ce lucreaza in companii multinationale.

Transparenta: Toate actiunile si donatiile sunt deschise publicului. Dupa fiecare proiect finalizat, publicam poze, filmultele, toate activitatile noastre sunt vizibile pe site si facebook.

Creativitate: Suntem deschisi la orice propunere care ar putea aduce un beneficiu copiilor.

Adresă:

Strada Lac de Nuferi, nr. 18, Chitila, Ilfov

Telefon: 0732307003
Contact: Cristian Istratescu