Social

Imparte tuturor, editia VI.

Perioada: 20.03.2022 - 15.04.2022 Activ în Bucuresti Ilfov
0 Lei
Sumă target: 4500 Lei
Donează

Descriere

Ne aflăm între pandemie și război. Perioada actuală, care este una dificilă pentru noi toți, ne determină să ne adaptăm la orice situație grea. Însă să nu-i uităm pe nevoiașii români de lângă noi care, ca și refugiații din Ucraina, se află în lipsuri materiale. Ei au nevoie de ajutorul nostru, în ciuda scumpirilor la care asistăm.

Vom pregăti pachete cu alimente neperisabile (făină, mălai, orez etc.) și produse igienico-sanitare.

Pentru produsele perisabile, vă rugăm să realizați donații prin platforma Bursa Binelui, unde donațiile nu sunt comisionate. Iar donațiile materiale pot fi aduse la sediul ASCOR până pe 15 aprilie 2022

(Adresa Str. Doamnei, nr. 18, Sector 3, București). Detalii la  Germin – 0770 826 136 

Scopul proiectului

Scopul proiectului îl reprezintă strângerea de donații în bani și bunuri, pentru a ajuta acum, în pragul sărbătorilor pascale cele 45 de familii nevoiașe aflate în dificultate.

Cui donez?

Celor 45 de familii nevoiașe din București și Ilfov, aflate în evidența Asociației, care se află în mare dificultate materială și financiară.

De ce să donez?

 

Oferiți șansa, să ajutați prin fapte bune, persoanele nevoiașe, care nu au ce pune pe masă, acum în prag de sărbători. Nevoiașii ne așteaptă să le oferim acum porția de fapte bune, în prag de sărbători!

202 vizualizări

ONG - Asociatia pentru Copii si Batrani Sf Hristofor

Asociatia pentru copii si batrani „Sfantul Hristofor” esten-profit, organizatie crestina ce desfasoara activitati cu caracter educativ, cultural si social pentru copiii, tinerii, batranii institutionalizati, precum si a altor categorii de persoane defavorizate, obiectivul principal fiind crearea unor medii de socializare, acces catre servicii, piata muncii si activitati de recreere pentru aceste categorii de persoane.  Asociatia a fost infiintata la data de 9 mai 2015 in Bucuresti, in urma mai multor actiuni social-filantropice si cultural-religioase desfasurate la centrele de plasament din Rm. Valcea.

Adresă:

Str. Parangului, nr 32, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 0743866859
Contact: Marius Keller