Sanatate

Impreuna pentru o mamica sanatoasa

Perioada: 06.01.2021 - 31.05.2021 Activ în Bucuresti
400,00 Lei
Sumă target: 7000 Lei
Donează

Descriere

Alexandra este mama a trei copii si trece prin momente grele ca urmare a diagnosticului pe care l-a primit la ultima sarcina. Dar sa o lasam chiar pe ea sa ne spuna povestea: "La ultima mea sarcina, totul a decurs bine pana in luna a 7a cand au început problemele: tensiune mare, glicemie mare, umflaturi din cap pana in picioare. Am fost diagnosticata cu SINDROMUL DE TUNEL CARPIAN. M-am gandit ca este ceva temporar si dupa ce voi naste imi voi reveni. Am nascut pe data de 24 noiembrie si simptomele s-au agravat. Imi amortesc degetele, nu pot manui obiecte, nu mai am siguranta pe mana stanga. Fiind o familie cu posibilitati reduse, nu imi pot permite nici macar consultatia de specialitate si cu atat mai putin costul operatiei care este in jur de 1200 de euro."

Scopul proiectului

7000 lei - pentru a o sustine pe Alexandra sa isi poata efectua operatia si sa isi poata creste frumos cei trei copii

Cui donez?

Donatiile se fac catre Fundatia "Unu si Unu" iar noi vom acoperi apoi toate cheltuielile medicale.

De ce să donez?

Te rugam sa fii alaturi de noi si sa strangem suma necesara pentru ca Alexandra sa poata beneficia de consult de specialitate si apoi de operatia pentru a scapa de diagnosticul de Sindrom de tunel carpian. Durerile pe care le are acum la mana stanga o impiedica sa isi ia copilul nou nascut in brate. In treburile casnice se descurca destul de greu deoarece ii amortesc degetele.

Impreuna o putem sustine sa treaca peste acest diagnostic!

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
2055 vizualizări

ONG - Fundatia Unu si Unu

De peste 22 de ani Fundatia Unu si Unu este alaturi de oameni si de nevoile lor.

In prezent proiectul de baza al Fundatiei Unu si Unu este sprijinirea familiilor cu multi copii si a oamenilor varstnici cu alimente.

Misiunea noastra este salvarea de la distrugere a alimentelor, pe care ni le ofera producatori si retaileri, in cantitati apreciabile,  si distribuirea lor catre oameni aflati in dificultate.

Avem in grija copii proveniti din familii monoparentale sau ai caror parinti sunt plecati in strainatate. Evitam astfel ca acesti copii sa se culce flamanzi si sa esueze la scoala. Ne dorim ca actiunile noastre sa contribuie la o societate mai sanatoasa si mai educata.

Adresă:

str. Sfanta Ecaterina nr 5, sector 4, Bucuresti

Telefon: 0729428412
Contact: Alina Baicu