Sanatate

La un pas de viata

Perioada: 05.02.2022 - 31.12.2023 Activ în Bucuresti
1110,00 Lei
Sumă target: 300000 Lei
Donează

Descriere

Cancerul poate fi vindecat.

In ultimii ani, tratamentul pentru cancer s-a imbunatatit foarte mult si in fiecare an mii de oameni sunt vindecati, cu conditia ca acestia sa se prezinte la medic la aparitia primelor simptome.

Unii pacienti nu pot fi tratati in tara si trebuie sa apeleze la clinici din strainate unde tratamentul este foarte scump, iar sansele lor sunt mici daca nu reusesc sa adune suma necesara.

Tratamentul cancerului presupune colaborarea unei echipe de medici (chirurg oncolog, oncolog medical, radioterapeut) si are drept scop distrugerea sau indepartarea tumorii sau a celulelor canceroase.

Cele mai intalnite forme de cancer la copii si adolescenti sunt limfoamele, leucemiile, tumori cerebrale si renale, iar la adulti ataca tubul digestiv, plamanii si organele genitale.

Scopul proiectului

Accesul bolnavilor de cancer la tratamente corespunzatoare:

  • Chirurgie: curativa (indepartarea tumorii); urgenta (hemoragii, ocluzii intestinale, decompresii); reconstructie (dupa interventii mutilante)
  • Radioterapie (distrugerea celulelor tumorale cu radiatii ionizante);
  • Chimioterapia (tratament cu citostatice pentru distrugerea celulelor maligne)

Cui donez?

NICOLAE este un tanar de 26 ani, din Lugoj, judetul Timis, diagnosticat cu Leucemie (Tumora mediastinala; Limfom limfoblastic cu celule T). Tratamentul lui consta in 5 sesiuni de chimioterapie la clinica Wiener Privat Klinik din Viena.

Pana in prezent din cele 5 sesiuni a facut doar 3 si ca tratamentul, care ii ofera 80% sanse de vata sa fie eficient, are nevoie URGENT de ajutor financiar pentru ultimele 2 sesiuni.  

Până în prezent cu ajutorul donatiilor si sponsorizarilor primite am sprijint financiar 27 de persoane diagnosticate cu cancer (copii, adolescenți, tineri și adulți) cu vârste între 2ani și 66ani. 

De ce să donez?

PENTRU CA:

-   Pentru bolnavii de cancer sunt șanse mari de vindecare, dar este nevoie de solidariate umană pentru a avea acces la tratamentele corespunzatoare

-   Nu există răsplată mai mare decât fericirea de pe feţele acestora, când simt că nu sunt singuri pe lume

-   Să renunți la ceva ce ți-ai dori (cât de mic ar fi acel ceva) pentru binele aproapelui tău, este un GEST MAGIC  și o LECȚIE DE VIAȚĂ.

 -   Puțin câte puțin, puținul devine mult

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
900 vizualizări

ONG - ASOCIATIA MISENA

Asociaţia Misena este o organizaţie non-profit care a luat fiinţă din DORINŢA de a arăta lumii că generozitatea poate fi un mod de viaţă. Că uneori poţi “să dai mai departe” chiar în clipele când simţi că nu mai ai nimic.

Adresă: Bucuresti, str. Sabitei, nr. 36, Sector 3
Telefon: 0721258244
Contact: Pandurita Ana