Sanatate

La un pas de viata

Perioada: 05.02.2022 - 31.12.2024 Activ în Bucuresti
1210,00 Lei
Sumă target: 300000 Lei
Donează

Descriere

Cancerul poate fi vindecat.

In ultimii ani, tratamentul pentru cancer s-a imbunatatit foarte mult si in fiecare an mii de oameni sunt vindecati, cu conditia ca acestia sa se prezinte la medic la aparitia primelor simptome.

Unii pacienti nu pot fi tratati in tara si trebuie sa apeleze la clinici din strainate unde tratamentul este foarte scump, iar sansele lor sunt mici daca nu reusesc sa adune suma necesara.

Tratamentul cancerului presupune colaborarea unei echipe de medici (chirurg oncolog, oncolog medical, radioterapeut) si are drept scop distrugerea sau indepartarea tumorii sau a celulelor canceroase.

Cele mai intalnite forme de cancer la copii si adolescenti sunt limfoamele, leucemiile, tumori cerebrale si renale, iar la adulti ataca tubul digestiv, plamanii si organele genitale.

Scopul proiectului

Accesul bolnavilor de cancer la tratamente corespunzatoare:

  • Chirurgie: curativa (indepartarea tumorii); urgenta (hemoragii, ocluzii intestinale, decompresii); reconstructie (dupa interventii mutilante)
  • Radioterapie (distrugerea celulelor tumorale cu radiatii ionizante);
  • Chimioterapia (tratament cu citostatice pentru distrugerea celulelor maligne)

Cui donez?

Până în prezent cu ajutorul donatiilor si sponsorizarilor primite am sprijint financiar 35 de persoane diagnosticate cu cancer (copii, adolescenți, tineri și adulți) cu vârste între 2ani și 66ani. Sumele cheltuite pana acum pentru tratament si interventii (in tara si in strainate) pentru bolnavii de cancer sunt de 998.991 lei

https://asociatiamisena.ro/cause/credinta-si-rabdare-calea-spre-vindecare/

Cei mai multi dintre ei reusesc sa invinga aceasta boala cumplita. Sunt insa si persoane care pierd lupta cu cancerul, ca urmare a faptului ca tratamentul s-a aplicat foarte tarziu, din lipsa de fonduri.

Daca ne mobilizam, impreuna putem ajuta mai multe persoane diagnosticate cu cancer (dar si familiile acestora) sa treaca mai usor peste perioada grea de tratament

De ce să donez?

PENTRU CA:

-   Pentru bolnavii de cancer sunt șanse mari de vindecare, dar este nevoie de solidariate umană pentru a avea acces la tratamentele corespunzatoare

-   Nu există răsplată mai mare decât fericirea de pe feţele acestora, când simt că nu sunt singuri pe lume

-   Să renunți la ceva ce ți-ai dori (cât de mic ar fi acel ceva) pentru binele aproapelui tău, este un GEST MAGIC  și o LECȚIE DE VIAȚĂ.

 -   Puțin câte puțin, puținul devine mult

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
1280 vizualizări

ONG - ASOCIATIA MISENA

Asociaţia Misena este o organizaţie non-profit care a luat fiinţă din DORINŢA de a arăta lumii că generozitatea poate fi un mod de viaţă. Că uneori poţi “să dai mai departe” chiar în clipele când simţi că nu mai ai nimic.

Adresă: Bucuresti, str. Sabitei, nr. 36, Sector 3
Telefon: 0721258244
Contact: Pandurita Ana