Social

Labirint

Perioada: 17.06.2013 - 16.10.2013 Activ în Bucuresti
1180,00 Lei
Sumă target: 15000 Lei
Donează

Descriere

In ultimul Raport National lansat de A.N.A., prevalenta consumului oricarui tip de drog ilegal in randul adolescentilor de 16 ani din Romania a fost de 15,6%.

In 2012, Asociatia Carusel a initiat proiectul „Labirint” in 3 licee din Bucuresti. Pana acum, 114 elevi au participat la atelierele noastre. Trainerii Carusel, printre care fosti consumatori de droguri, au clarificat o serie de aspecte legate de consumul de droguri: ce inseamna toleranta, sevraj, supradoza, dependenta, categorii de droguri, tratament. Pe parcursul anului scoalar 2013-2014 ne propunem sa interactionam cu peste 500 de elevi de liceu. Proiectul se desfasoara in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

De ce să donez?

Liceenii au nevoie sa inteleaga fenomenul consumului de droguri pentru a actiona in consecinta.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
1394 vizualizări

ONG - CARUSEL

Asociatia Carusel isi propune crearea unui mediu social care sa promoveze si sa apere drepturile omului.

 

Programele noastre principale sunt menite sa reduca riscurile asociate consumului de droguri (consiliere, schimb de seringi, prevenirea supradozelor, indrumare si insotire catre servicii medicale si sociale) si riscurile asociate practicarii sexului comercial/prostitutiei (prevenire HIV si alte infectii cu transmitere sexuala, distributie de prezervative, consiliere, documentarea cazurilor de incalcare a drepturilor omului).

 

Toate activitatile desfasurate de Carusel se bazeaza pe evidente stiintifice si sunt in conformitate cu legislatia nationala si recomandarile internationale.

Adresă:

Str. Zambilelor 45, Sector 2, 023782, Bucuresti, Romania

Telefon: 031 425 78 97
Contact: Marian Ursan
Website: www.carusel.org