Educație

MagiCAMP la Swimathon

Perioada: 04.06.2015 - 31.07.2015 Activ în Dâmbovita
7025,00 Lei
Sumă target: 15000 Lei
Donează

Descriere

MagiCAMP este tabăra destinată copiilor cu afecțiuni oncologice. Pentru copil și pentru familia lui, cancerul înseamnă o schimbare radicală a stilului de viață. Prioritatea numarul 1 devine supraviețuirea, toate celelalte trec în plan secund. Copiii petrec multe ore în cabinetele medicale, fac diverse analize, lipsesc de la școală sau de la alte evenimente cu prietenii și cu familia. MagiCAMP încearcă să le dea puțin înapoi din ceea ce le-a fost luat. Adică joaca. Joacă la greu – așa cum spune și motto-ul nostru. Joaca pentru cei carora le este greu. Joaca luată în modul cel mai serios, pusă la cale și discret supravegheată de oamenii cei mai pregătiți pentru asta, medici onco-pediatri, psihologi speciIn alizati, entertaineri

Scopul proiectului

Echipa BCR va sustine MagiCAMP in cadrul Swimathon Bucuresti, organizat de Fundatia Comunitara Bucuresti, unde dorim sa atragem fondurile necesare organizarii taberelor din vara aceasta.

Scopul taberelor MagiCAMP este de a reclădi încrederea copiilor în propriile forțe și în cei din jur, prin joc si joaca. Joaca la greu!

Cui donez?

Copiilor care sunt sau au fost bolnavi de cancer.

De ce să donez?

- pentru că mereu ai vrut să te implici în comunitate și iată un prilej la îndemână;

- pentru a-ti sustine colegii de birou sau prietenii;

-pentru a face o fapta buna;

... și pentru că ÎȚI PASĂ.

2031 vizualizări

ONG - Asociatia MAGIC

Taberele MagiCAMP  ne-au făcut să descoperim și probleme pe care nu le cunoșteam când ne-am apucat de treabă: situația deseori precară a familiilor din care provincopiii pe care îi întâmpinăm în tabere.  Cu MagicBOX trimitem pachete lunare pentru familii cu copii bolnavi și situație materială dificilă. În MagicHOME oferim cazare pentru familiile care vin de departe cu copilul la tratament.

Prin MagicHELP facilităm accesul la reducerile și gratuitățile a peste 200 de companii tuturor familiilor cu
afecțiuni grave.
Cu MagicTICKET oferim vacanțe pentru familii care trec prin momente dificile.

Construim case cu MagicROOFS pentru familiile afectate de un diagnostic oncologic și cu situație materială dificilă.

Avem si alte proiecte:

MagicEDU

MagicMakers

MagiCARE

MagicEDU

Sofer de Suflet

Caravana MAGIC


Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la suport social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. https://asociatiamagic.ro/

Adresă:

Str.Noua, nr 12A, Com Branesti, jud. Dambovita

Telefon: 0745578489
Contact: Corina Banu