Sanatate

MagiCAMP la Swimathon 2019

Perioada: 28.05.2019 - 31.07.2019 Activ în Bucuresti Cluj Iasi
2890,00 Lei
Sumă target: 25000 Lei
Donează

Descriere

MagiCAMP este tabara destinată copiilor cu afecțiuni oncologice. Pentru copil și pentru familia lui cancerul înseamnă o schimbare radicală a stilului de viață. Prioritatea numarul 1 devine supraviețuirea, toate celelalte trec în plan secund. Copiii  petrec multe ore în cabinetele medicale, fac diverse analize, lipsesc de la școală sau de la alte evenimente cu prietenii și familia. MagiCAMP încearcă să le dea puțin înapoi din ceea ce le-a fost luat. Adică  joacă. Joacă la greu – așa cum spune și motto-ul nostru. Joaca pentru cei carora le este greu. Joaca luata in modul cel mai serios, pusa la cale si discret supravegheata de oamenii cei mai pregatiti pentru asta, medici onco-pediatri, psihologi specializati, entertaineri. 

Scopul proiectului

Echipa BCR #Incredere va susține, pentru al cincilea an consecutiv, MagiCAMP în cadrul Swimathon Bucuresti ediția 2019, unde dorim să atragem fondurile necesare organizării taberelor.Scopul lor este de a reclădi încrederea copiilor în propriile forțe și în cei din jur, prin joc și joacă, timp de 3 luni, in tabara de vara de la Branesti - Dambovita.

Cui donez?

Donezi pentru zambetul micutilor bolnavi de cancer, pentru a-i ajuta sa redescopere COPILARIA pierduta in salile de tratament.

- pentru că mereu ai vrut să te implici în comunitate și iată un prilej la îndemână;
- pentru a-ti sustine colegii de birou sau prietenii: Anca Dobre Ioana, Codruta Holban,  Ivona Tudose,  Eduard Inizian,  Mihnea Barbulescu
- pentru a face o fapta buna;
... și pentru că ÎȚI PASĂ si stii ca doar impreuna putem schimba lucrurile in Bine.

De ce să donez?

Donatiile sunt destinate copiilor bolnavi de cancer care vor ajunge in tabara MagiCAMP. Ei provin din toate regiunile tarii si sunt selectati de medicii specialisti de la Institutul Oncologic Bucuresti (IOB), Spitalul de Copii Marie Curie, Institutul Clinic Fundeni, dar si de la alte spitale din tara.

742 vizualizări

ONG - Asociatia MagiCAMP

MagiCAMP a început ca o tabără. Una specială, pentru copiii cu afecțiuni grave de sănătate. Copiilor cărora le este greu, copiilor cărora boala le-a furat copilăria, MagiCAMP le oferă ceea ce merită: Joacă la greu. 
 
MagiCAMP este între timp un ecosistem de proiecte care vin în ajutorul acestor copiilor și al familiilor lor. MagicHOME, MagicBOX, MagicTICKET, MagiCALL sunt proiectele prin care împreună îi putem ajuta să depășească încercări pe care cei mai mulți dintre noi nu ni le putem nici măcar imagina.  
 
We are MagicMakers. Magic is something you make!
Adresă:

Str.Noua, nr 12, Com Branesti, jud. Dambovita

Telefon: 0724292672
Contact: Andreea Brinzoiu
Website: www.magicamp.ro