Sanatate

MagicHOME

Perioada: 09.09.2017 - 31.12.2018 Activ în Bucuresti
70164,00 Lei
Sumă target: 100000 Lei
Donează

Descriere

"Un acasă departe de casă" pentru familiile copiilor cu afecțiuni grave de sănătate
Peste 80% dintre copiii diagnosticați cu afecțiuni grave vin din familii cu o situație financiară precară. Cei mai mulți vin din provincie în puținele centre specializate din țară. 
Unul dintre părinți - în general mama - va fi întotdeauna cu copilul, iar cheltuielile cu transportul, cazarea și hrana într-un oraș mare sunt uneori bariere care duc la amânări sau chiar renunțarea la tratament. Alteori mama sau tatăl care vine cu copilul la tratament rămâne cu copilul dormind fie pe un scaun,  fie în patul copilului, fără un loc propriu cu minimum de infrastructură necesară (ex. duș, mașină de spălat, etc.). 

Scopul proiectului

MagicHOME înlătură bariera costurilor pentru cazare și ne asigurăm că familiile copiilor diagnosticați cu afecțiuni grave rămân împreună, aproape de copil, atunci când acesta are cea mai mare nevoie de ei. MagicHOME asigură condiții decente de locuit și hrană pe toată perioada cât copilul trebuie să urmeze tratament.

Cui donez?

Donezi Asociației MagiCAMP. Mai multe despre noi și proiectele noastre găsești aici: www.magicamp.ro sau pe Facebook la www.facebook.com/magicamp.ro
Beneficiarii sunt copii din toate colțurile țării și familiile lor. 

De ce să donez?

Donezi pentru ca niciun copil să nu renunțe sau întârzie la tratament pentru că familia nu își permite să îl aducă la București pentru că nu are unde sta și ce mânca. 
 
Donezi pentru ca Ramona Luciana Clim, Cristina Buzasu si Razvan Dumitrescu, trei tineri romani din Londra, au inscris MagicHOME intre proiectele sustinute de compania la care lucreaza: SUMELE VOR FI DUBLATE! 
 
Va multumim! Sunteti MAGICI!
34320 vizualizări

ONG - Asociatia MagiCAMP

MagiCAMP a început ca o tabără. Una specială, pentru copiii cu afecțiuni grave de sănătate. Copiilor cărora le este greu, copiilor cărora boala le-a furat copilăria, MagiCAMP le oferă ceea ce merită: Joacă la greu. 
 
MagiCAMP este între timp un ecosistem de proiecte care vin în ajutorul acestor copiilor și al familiilor lor. MagicHOME, MagicBOX, MagicTICKET, MagiCALL sunt proiectele prin care împreună îi putem ajuta să depășească încercări pe care cei mai mulți dintre noi nu ni le putem nici măcar imagina.  
 
We are MagicMakers. Magic is something you make!
Adresă:

Str.Noua, nr 12, Com Branesti, jud. Dambovita

Telefon: 0724292672
Contact: Andreea Brinzoiu
Website: www.magicamp.ro