Sanatate

MagicHOME

Perioada: 09.09.2017 - 31.12.2018 Activ în Bucuresti
70164,00 Lei
Sumă target: 100000 Lei
Donează

Descriere

"Un acasă departe de casă" pentru familiile copiilor cu afecțiuni grave de sănătate
Peste 80% dintre copiii diagnosticați cu afecțiuni grave vin din familii cu o situație financiară precară. Cei mai mulți vin din provincie în puținele centre specializate din țară. 
Unul dintre părinți - în general mama - va fi întotdeauna cu copilul, iar cheltuielile cu transportul, cazarea și hrana într-un oraș mare sunt uneori bariere care duc la amânări sau chiar renunțarea la tratament. Alteori mama sau tatăl care vine cu copilul la tratament rămâne cu copilul dormind fie pe un scaun,  fie în patul copilului, fără un loc propriu cu minimum de infrastructură necesară (ex. duș, mașină de spălat, etc.). 

Scopul proiectului

MagicHOME înlătură bariera costurilor pentru cazare și ne asigurăm că familiile copiilor diagnosticați cu afecțiuni grave rămân împreună, aproape de copil, atunci când acesta are cea mai mare nevoie de ei. MagicHOME asigură condiții decente de locuit și hrană pe toată perioada cât copilul trebuie să urmeze tratament.

Cui donez?

Donezi Asociației MagiCAMP. Mai multe despre noi și proiectele noastre găsești aici: www.magicamp.ro sau pe Facebook la www.facebook.com/magicamp.ro
Beneficiarii sunt copii din toate colțurile țării și familiile lor. 

De ce să donez?

Donezi pentru ca niciun copil să nu renunțe sau întârzie la tratament pentru că familia nu își permite să îl aducă la București pentru că nu are unde sta și ce mânca. 
 
Donezi pentru ca Ramona Luciana Clim, Cristina Buzasu si Razvan Dumitrescu, trei tineri romani din Londra, au inscris MagicHOME intre proiectele sustinute de compania la care lucreaza: SUMELE VOR FI DUBLATE! 
 
Va multumim! Sunteti MAGICI!
37333 vizualizări

ONG - Asociatia MAGIC

Taberele MagiCAMP  ne-au făcut să descoperim și probleme pe care nu le cunoșteam când ne-am apucat de treabă: situația deseori precară a familiilor din care provincopiii pe care îi întâmpinăm în tabere.  Cu MagicBOX trimitem pachete lunare pentru familii cu copii bolnavi și situație materială dificilă. În MagicHOME oferim cazare pentru familiile care vin de departe cu copilul la tratament.

Prin MagicHELP facilităm accesul la reducerile și gratuitățile a peste 200 de companii tuturor familiilor cu
afecțiuni grave.
Cu MagicTICKET oferim vacanțe pentru familii care trec prin momente dificile.

Construim case cu MagicROOFS pentru familiile afectate de un diagnostic oncologic și cu situație materială dificilă.

Avem si alte proiecte:

MagicEDU

MagicMakers

MagiCARE

MagicEDU

Sofer de Suflet

Caravana MAGIC


Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la suport social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. https://asociatiamagic.ro/

Adresă:

Str.Noua, nr 12A, Com Branesti, jud. Dambovita

Telefon: 0745578489
Contact: Corina Banu