Sanatate

MagicHOME, un acasa pentru cand veghezi

Perioada: 04.08.2020 - 31.12.2020 Activ în Bucuresti Cluj
310,00 Lei
Sumă target: 10000 Lei
Donează

Descriere

MagicHOME oferă parintilor cu copii diagnosticaţi cu cancer sau alte afecţiuni grave care isi insotesc copilul la tratament cazare  gratuita atat cat au nevoie.

In MagicHOME parintii si cei mici beneficiaza in mod gratuit toate facilitățile necesare unei case (băi, mașini de spălat, etc.), bucătărie în care să poată găti „ca acasă”, locuri de joacă în interior şi în curte si suport emotional.

 

Scopul proiectului

În fiecare an, mii de copii sunt diagnosticați cu afecțiuni oncologice sau alte boli grave.

Acești copii în suferință au nevoie de tratament în clinici specializate care, de obicei, sunt în orașele mari, departe de casa familiei. Peste 70% dintre copii fac parte din familii cu venituri modeste.

 

https://pentrumagichome.ro/
 

Cui donez?

 

Donezi Asociației MAGIC,  mai multe despre noi și proiectele noastre găsești aici: https://asociatiamagic.ro sau pe Facebook la https://www.facebook.com/asociatiamagic .
Beneficiarii sunt copii din toate colțurile țării și familiile lor. 

Opt din zece copii diagnosticați cu cancer reușesc să se vindece. Acum 20 de ani lucrurile erau diferite: medicina reușea să salveze numai doi din zece. Statisticile vorbesc despre progresul în medicină dar nu spun nimic despre urmele pe care cancerul le lasă pe trupul și în sufletul copiiilor, nici despre rolul pe care familia și prietenii îl joacă în lupta lor cu boala și în refacerea de după.

MagicHOME este mai mult decât un acoperiș deasupra capului, este liniste pentru parintii copiiilor grav bolnavi.

De ce să donez?

Donezi pentru ca niciun copil să nu renunțe sau întârzie la tratament pentru că familia nu își permite să îl aducă la București pentru că nu are unde sta și ce mânca. 

In prezent, centrele MagicHOME din Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca, Chisinau- Moldova si Viena, situate in apropierea unitatilor de tratament ofera gazduire gratuita, suport si alte facilitati familiilor cu copii diagnosticati cu cancer sau alte afectiuni grave.

 

 

 

968 vizualizări

ONG - Asociatia MAGIC

Taberele MagiCAMP  ne-au făcut să descoperim și probleme pe care nu le cunoșteam când ne-am apucat de treabă: situația deseori precară a familiilor din care provincopiii pe care îi întâmpinăm în tabere.  Cu MagicBOX trimitem pachete lunare pentru familii cu copii bolnavi și situație materială dificilă. În MagicHOME oferim cazare pentru familiile care vin de departe cu copilul la tratament.

Prin MagicHELP facilităm accesul la reducerile și gratuitățile a peste 200 de companii tuturor familiilor cu
afecțiuni grave.
Cu MagicTICKET oferim vacanțe pentru familii care trec prin momente dificile.

Construim case cu MagicROOFS pentru familiile afectate de un diagnostic oncologic și cu situație materială dificilă.

Avem si alte proiecte:

MagicEDU

MagicMakers

MagiCARE

MagicEDU

Sofer de Suflet

Caravana MAGIC


Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la suport social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. https://asociatiamagic.ro/

Adresă:

Str.Noua, nr 12, Com Branesti, jud. Dambovita

Telefon: 0724292672
Contact: Andreea Brinzoiu