Social

Manca-vor saracii si se vor satura

Perioada: 16.11.2021 - 31.12.2023 Activ în Cluj
7825,00 Lei
Sumă target: 100000 Lei
Donează

Descriere

Prin aceasta campanie, neintrerupta de 6 ani de zile, oferim de 4 ori pe saptamana, in zilele de luni, miercuri si vineri, o masa calda (felul 1+2), celor cca. 100 de persoane care locuiesc la Centrul de Gazduire Temporara si respectiv in Centrul Social de Urgenta, ambele centre aflate in administrarea Directiei de Asistenta Sociala Cluj. Multi dintre beneficiarii acestor mese calde nu au nicio sursa de venit, unii cu grave probleme de sanatate, atat fizice cat si psihice.


Bugetul total alocat saptamanal pentru pregatirea acestor 4 mese, este de 3000 lei, iar donatorii nostri pot contribui cu orice suma de bani, necesara la sustinerea acestor mese in regim de catering !

Articole externe

Scopul proiectului

144.000 lei - pentru sustinerea pe o perioada de un an a unui nr de cca. 100 de persoane fara adapost din Cluj-Napoca, ca acestia sa poata beneficia de 4 ori pe saptamana de o mancare calda consistenta si binevenita!

Cui donez?

Beneficiarii proiectului sunt cca. 100 de persoane fara adapost, gazduite in Centrele de Adapost Temporar, aflate in administrarea Directiei de Asistenta Sociala Cluj, multi dintre ei neavand nici o sursa de venit, batrani, tineri sau adulti, unii cu grave probleme de sanatate, atat fizice cat si psihice, aflati in imposibilitatea de a-si procura singuri o sursa reala si viabila de hrana zilnica.


 

De ce să donez?

Proiectul vine in intampinarea nevoii de hrana a persoanelor fara adapost care nu au venituri si nici hrana zilnica. Contribuim astfel la imbunatatirea calitatii vietii acestor persoane vulnerabile. Îmbunatatim şi calitatea locuirii prin satisfacerea unei necesitati primare. Dorim sa crestem nivelul de implicare activa civica, dar si sa schimbam mentalitatea oamenilor, in ceea ce priveste importanta implicarii in activitati de voluntariat.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
5007 vizualizări

ONG - ASOCIATIA MISIONARII LUI PADRE PIO

 Asociatia "Misionarii lui Padre Pio"  a luat fiinta in vara anului 2015, la initiativa unui grup de tineri din Cluj-Napoca si are ca principal scop de activitate caritatea, binefacerea și întrajutorare a săracilor, copiilor, bătrânilor și familiilor cu probleme sociale, a celor marginalizați și suferinzi, a oamenilor strazii, promovând, totodată, o viață creștină autentică.

Pentru îndeplinirea obiectivelor sale, Asociația realizeaza următoarelor activități:
- ajutorarea celor nevoiași din spitale, cămine de bătrâni, orfelinate, internate sau alte instituții ale statului;
- sprijinul acordat persoanelor neajutorate, care trăiesc pe străzi sau in centre de adapost temporar, prin oferirea unei mese calde de 3 ori pe saptamana;
- vizitarea și grija față de cerșetori, bolnavi și copiii acestora;
- îngrijirea celor nedoriți, neiubiți și singuri pe lume, precum și orice persoană abandonată, fără a face din caritate un mijloc de prozelitism, căci iubirea este și trebuie să rămână gratuită. Adresă:

strada Traian Mosoiu, nr. 14, ap. 4, Cluj-Napoca, jud. Cluj

Telefon: 0745014518
Contact: Lucian Pirvu