Social

Masina de spalat pentru casa de copii

Perioada: 25.11.2016 - 28.02.2017 Activ în
65,00 Lei
Sumă target: 2500 Lei
Donează

Descriere

2500 de lei sunt  necesari pentru a se cumpara o masina de spalat cu uscator, capacitate de 9 kg pentru 9 copii aflatii in plasament la Fundatia LOC Targu Mures. Masina de spalat care a fost folosita pana in prezent este stricata si nu se mai poate repara. O noua masina de spalat poate sa le ofere acestor tineri haine curate pentru urmatorii 5 ani sau chiar mai mult. Nevoia este una mare pentru ca intr-o casa de copii se spala de cel putin 4 ori pe saptamana. O masina de spalat care are si uscator poate sa ajute si la timpul de uscare a hainelor. Toti copiii sunt intr-o forma de invatamant si au nevoie de haine curate sa poata sa mearga la scoala in fiecare zi. Dorim sa ajutam acesti copiii sa iasa in evidenta la scoala pentru note bune si nu pentru ca sunt cu haine murdare.    

Scopul proiectului

Scopul campaniei este de a ajută o casa de copii sa achizitioneze  o masina de spalat haine. Dorim sa ajutam acesti copii abandonati sa aiba haine curate pentru a putea merge la scoala, in societate si sa nu fie judecati de cei din jurul lor pentru ca au haine murdare. Haideti sa punem un zâmbet pe chipul lor.

Cui donez?

Fundatia LOC functioneaza din anul 2001 in jud Mures unde a construit 4 case de tip familial. In plasament la Fundatiei LOC au fost pana in prezent peste 80 de copii dintre care multi au facut tranzitia in viata independenta ca membri activi ai societății. In casa de tip familial Ana-Nadia momentan se afla 9 copii in plasament, toti frecventand o forma de invatamant. Masina de spalat a acestei case s-a stricat de mai multe ori anul acesta si a fost reparata pentru ca este veche(aceasta masina de spalat a fost noua acum 10 ani) dar acum nu se mai poate repara. Momentan copii nu au o masina de spalat cu care sa isi spale hainele. Noi consideram ca timpul lor ar trebui sa fie folosit invatand nu ingrijorindu-se ca nu au haine curate cu care sa mearga la scoala.

De ce să donez?

Beneficiarii acestui proiect sunt 9 copii aflatii in plasament in Casa de tip familial Ana-Nadia a Fundatiei LOC. Masina de spalat a acestei case nu se mai poate repara si au nevoie de ajutorul vostru pentru a cumpara o masina de spalat noua cu care se vor spala haine pentru urmatorii cinci plus ani. Acesti  copii sunt la scoala in fiecare zi si au nevoie de haine curate pentru a nu da un motiv in plus societatii sa judece copiii orfani.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
2145 vizualizări

ONG - Fundatia LOC

Fundația LOC

Fundația LOC este o organizație neguvernamentală înființată în anul 2001 care oferă servicii sociale, bazate pe principii morale creștine, copiilor și tinerilor vulnerabili aflați în situații de risc din jud. Mureș.

Misiunea fundației

Fundația LOC, prin îngrijire și implicare în viața copiilor aflați în dificultate, se angajează să ajute acești copii și tineri să își găsească „LOCUL” în această lume. Abordarea noastră holistică începe prin ajutorarea copiilor de la vârsta cea mai fragedă și se încheie odată ce aceștia au devenit tineri independenți și membri activi ai societății.

Adresă:

Str. Lalelelor Nr. 1
Sancraiu de Mures, 547525
Jud.  Mures, Romania

 

 

 

 

Telefon: 0265218978
Contact: Daniel Maier