Social

Micii papusari

Perioada: 05.12.2016 - 31.12.2018 Activ în Salaj
150,00 Lei
Sumă target: 10000 Lei
Donează

Descriere

Cehu Silvaniei este un orasel cu o populatie de circa 7000 de locuitori, situat intr-o zona defavorizata. Pe fondul problemelor socio-economice ale zonei, numarul de copii abandonati este foarte mare. In Centrul Social Multifunctional Cehu Silvaniei sunt 130 copiii din toate grupele de varsta.


Cel mai apropiat teatru de papusi fiind la Cluj Napoca, micutii au acces rar la spectacole de teatru de papusi.

Stim cat de mare este efectul produs de teatrul de papusi, cate coarde poate face aceasta sa vibreze in sufletul celor mici.Prin acest proiect ne propunem organizarea de spectacole de teatru de papusi pentru copii. 

Articole externe

Scopul proiectului

10 000 de lei - pentru a sustine ateliere si spectacole de teatru de papusi timp de 3 luni pentru copiii din Centrul Social Multifunctional Cehu Silvaniei.

Cui donez?

In centrul de la Cehu sunt acum 130 copii, din toate grupele de varsta si toti adora spectacolele de teatru de papusi. Dintre ei, 60 sunt eligibili din punct de vedere al varstei pentru a participa la atelierele de teatru.

De ce să donez?

Teatrul poate fi o metoda de educatie si invatamant eficienta.Cu ajutorul papusilor oferim copiilor exemple clare, ii putem face sa distinga binele de rau. Dorim nu doar organizarea de spectacole, ci si de ateliere de teatru de papusi pentru copii. Micii actori invata sa se concentreze, sa tina seama de ceilalti colegi de echipa, sa indrageasca literatura.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
3259 vizualizări

ONG - Asociatia Benefacto

Am inceput cu o vizita la Centrul de Plasament Cehu Silvaniei si un mail catre prieteni. E-mailul a circulat, atingand sufleteste zeci de prieteni si facand noi prieteni, totul pentru ei: copiii din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei.Din lipsa de fonduri, copiii primeau scutece de unica folosinta o data pe saptamana, in restul timpului fiind schimbati cu scutece din panza, care le provocau rani. De atunci asiguram scutece de unica folosinta, hainute, incaltaminte si jucarii pentru micuti. In centrul de la Cehu sunt acum 112 copii, din toate grupele de varsta, iar noi incercam sa le facem viata un pic mai buna.In 2012 mai facut un pas si am infiintat Asociatia Benefacto, ca forma organizata de ajutor a copiilor abandonati din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei, dar si ca platforma  pentru alte proiecte viitoare dedicate copiilor abandonati sau defavorizati.

Adresă:

Soseaua Bucuresti-Targoviste nr. 22 B, Bl. 2, Sc. B, Ap. 409, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 0758968012
Contact: Cristina Balaban
Website: www.benefacto.ro