Educație

Microbuz pentru Respiro

Perioada: 13.12.2018 - 31.03.2019 Activ în Bucuresti
1420,00 Lei
Sumă target: 70000 Lei
Donează

Descriere

În ultimii 4 ani am organizat 10 tabere cu obiective educative la care au participat 1.000 de elevi și studenti, 6 convenții ale profesorilor pentru 600 de cadre didactice, 500 de seminare predate în scoli pentru 5.000 de elevi, 3 semimaratoane pentru 2.500 de alergători. Toate aceste activități au implicat 9.100 de participanți, 70 de voluntari și 35.000 de km parcurși până acum.

În 2019 ne extindem activitatea și vom organiza 7 tabere de vară pentru elevi și studenți, 2 convenții ale profesorilor, un semimaraton, 150 de seminare predate în școli, și vom fi prezenți cu Caravana Respiro în 5 centre universitare: București, Brașov, Cluj, Craiova și Iași, unde vom desfășura seminare în școli, ateliere și evenimente Respiro. Pentru toate aceste activități, vom parcurge peste 15.000 de km.

Scopul proiectului

Achiziționarea unui microbuz cu ajutorul căruia să ne deplasăm împreună cu echipamentele și materialele necesare în tabere și la celelalte activități ale asociației.

Cui donez?

Asociației Respiro. Achiziționarea unui microbuz va facilita o mai bună desfășurare a activităților.

De ce să donez?

Pentru a ne ajuta să continuăm și să ne desfășurăm activitatea, astfel încât să oferim cât mai multor elevi, studenți, tineri și profesori posibilitatea de a beneficia de experiențe care le pot schimba viața.

1096 vizualizări

ONG - Asociatia Respiro

Asociația Respiro este o asociație neguvernamentală și nonprofit care are ca obiectiv principal educația non-formală a tinerilor cu vârste cuprinse între 15-25 de ani.

Misiunea Respiro este de a oferi tinerilor instrumentele de care au nevoie pentru schimbare, în momentul în care au nevoie și prin modalitatea de care au nevoie.

Obiective: Prin proiectele pe care le desfășoară, Asociația Respiro își propune să ofere tinerilor beneficiari experiențe care să aibă un impact pozitiv asupra dezvoltării acestora prin asigurarea de consultanță și informare în domeniile de interes ale tinerilor, prin programe educative, servicii de consiliere, publicații, cărți, realizarea de seminarii, răspunzând nevoilor specifice vârstei.

 Beneficiarii proiectului: tineri cu vârste între 15-25 ani, proveniți din medii defavorizate sau lipsiți de posibilități financiare, interesați de dezvoltarea profesională, pentru care viitorul și alegerea unei profesii poate constitui o provocare.

Adresă:

Str. Biserica Doamnei, Nr. 3, Sector 3, București

Telefon: 0747 170 050
Contact: Adri Miron
Website: www.respiro.ro