Cultura

Nu te supara frate - film independent

Perioada: 14.06.2019 - 10.07.2019 Activ la nivel național
1400,00 Lei
Sumă target: 4800 Lei
Donează

Descriere

"Nu te supăra, frate" este un film românesc fără ciorbă dar cu un scenariu dubios de mișto. Sau mișto de dubios. Și cu ciorbă.

> un film independent, liber și deschis, un film sincer despre tineri și cum se raportează aceștia la societate, planuri și vise, singurătate și relațiile lor cu cei de lângă ei, cu cei din jur și cu ei înșiși.

> un film viu, transparent, crud, fără farduri și fără cenzură. Este un experiment, o dramă cu momente comice și, nu în cele din urmă, este un film serios căruia îi lipsesc niște doage și niște euro.

> un film verde, fără un scenariu fix, bazat pe spontaneitatea actorilor și a scenariștilor, deshis la elementele ce pot apărea pe parcursul filmărilor, dispus să se dezvolte și să se miște în direcțiile pe care lumea din jur le trasează.

Scopul proiectului

Scopul proiectului este de a crea conţinut artistic nişat şi inovator în ideea fluidizării procesului de adaptare a comunităţii artistice româneşti la trendurile internaţionale.

Cui donez?

Asociaţia Delazero își propune să realizeze spectacole, filme, ateliere, evenimente culturale pornind de la nevoile categoriilor de public pentru care nu există o ofertă adaptată caracteristicilor lor.

Prin donația ta, susții realizarea filmului “Nu te supăra, frate”, evenimentul de prezentare al acestuia către public precum și disponibilitatea lui online, gratuit.

De ce să donez?

Susţine artiştii independenți şi ei te invită pe canapeaua creativă pentru a viziona împreună filmul la a cărui realizare au participat toţi donatorii. Ajută la diversificarea ofertei culturale pentru a avea mai multe șanse să consumi artă care te reprezintă și te atinge.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
2279 vizualizări

ONG - DELAZERO

Asociația DELAZERO a luat naştere în decembrie 2018, ca o umbrelă creativă propusă de un colectiv de artiști tineri, profesioniști din diferite domenii ale artelor spectacolului și cinema:  scenografie, muzică, dans contemporan, regie, terapie prin artă, chiar şi management.

“Când sunt mulţi, puterea creşte”, aşa am gândit şi creat temelia unei poveşti despre care noi spunem că o să fie de durată.

Ne-am înfiinţat din dorinţa de a sprijini şi a promova arta contemporană ca vector de dezvoltare a societăţii, prin producţii artistice şi educaţie culturală. Realizăm proiecte adresate comunităţii din care facem parte, de la cei mici la cei mari.

Adresă:

Sediu Social: Mun. București, sector 2, Bd. Ferdinand I, nr.121, bl.G2, sc.C, et.4, ap.60.

Telefon: 0720094774
Contact: Camelia Neagoe