Social

O iarna cu 50 de doruri alinate

Perioada: 10.11.2014 - 31.03.2015 Activ în Bucuresti
2470,00 Lei
Sumă target: 25000 Lei
Donează

Descriere

Centrul pentru regăsire după pierdere” este singurul loc din Bucureşti unde oricine se simte copleşit de întrebări sau mistuit de dor găseşte informaţii, consiliere pentru diverse probleme, sprijin emoţional şi momente în care “uită” de tristeţe în compania prietenilor de la Centru. Şi totul fără niciun cost în perioada dificilă. Am creat un loc unde păşim impreuna dincolo de tabu-uri, de măşti, de suferinţă şi regăsim liniştea sufletească şi încrederea în forţele proprii. E greu, dar reuşim zi de zi să ne dăm unii altora curaj să ne trăim viaţa fără cel drag (copil, soţ(ie), mamă, tată, frate sau prieten mult iubit), ne reinventăm şi căutăm noi sensuri şi motive de a zâmbi.   

Scopul proiectului

Iarna aceasta ajută-ne şi tu să alinăm 1 din 50 de doruri! La Centrul din Bucureşti vom oferi 500 de ore de sprijin aşa cum nicăieri în altă parte aceşti oameni nu pot găsi. Creştem împreună o comunitate de oameni care se ajută unul pe celălalt la greu şi vom fi aici ori de câte ori va fi nevoie în 2015. 

Cui donez?

O donaţie de 50 lei înseamnă o oră de susţinere (cu empatie şi profesionalism) oferită unui adult sau copil dintr-o familie din Bucuresti si Ilfov în care totul s-a schimbat într-o singură clipă. Sunt oameni diferiţi ca vârstă, studii, profesie, credinţă religioasă, dar care au cateva lucruri in comun: plecarea celui drag i-a luat pe nepregătite, totul e confuz şi iau în grabă decizii majore; au rămas singuri (au puţine rude apropiate) şi sunt expuşi îmbolnăvirii şi depresiei; au mii de lucruri nespuse şi lacrimi ascunse care aşteaptă doar ca cineva să spună "Sunt aici pentru tine, oricât timp ai nevoie."

De ce să donez?

Unde firul vieţii a fost scurt, bunătatea noastră poate fi infinită. 1 leu devine 1 minut în care Centrul e DESCHIS şi asigurăm sprijin emoţional gratuit pentru o familie care se simte incompletă la început de an nou.

La venirea primăverii, ne dorim să îi vedem zâmbind vieţii cu încredere, înlocuind vinovăţia, coşmarurile şi furia pierderii cu solidaritate care dă speranţă şi alungă singurătatea.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
1650 vizualizări

ONG - Asociatia "Exista viata dupa doliu"

Asociația “Există viaţă după doliu” derulează proiecte pentru copiii care au pierdut recent un părinte, prin care ei pot socializa cu alți copii care și ei cunosc bine dorul de mamă sau de tată: excursii cu familia, Tabăra Dorului și grupuri de sprijin. 

Adresă:

Bucuresti

Telefon: 0751017270
Contact: Mihaela Ioanitoaia