Sanatate

Oameni pentru Pitesti COVID-19

Perioada: 25.03.2020 - 30.04.2020 Activ în Arges
18335,00 Lei
Sumă target: 250000 Lei
Donează

Descriere

Oameni pentru Pitești este un proiect la început de drum, inițiat de un grup de tineri din Argeș, cu drag de oameni, natură, de tot ceea ce înseamnă curat și frumos. Ce ne-a activat? Situația dificilă în care ne aflăm cu toții. Am decis să nu mai fim spectatorii care stau pe margine și observă, să încercăm să nu mai criticăm, să spunem că la noi nu se poate – și în schimb să încercăm să aducem noi ceva bun, să punem umărul, să ne implicăm și să reușim să îi aducem și pe alții alături de noi.

Scopul proiectului

Cu fondurile strânse, vom achiziționa aparatură medicală, echipamente de protecție și soluție dezinfectantă.

Cui donez?

Oameni pentru Pitești este un proiect la început de drum, inițiat de un grup de tineri din Argeș, cu drag de oameni, natură, de tot ceea ce înseamnă curat și frumos. 

Ne este alaturi Asociația "Prietenii, Muntele, Chitara & Focul" (PMCF), formată din oameni frumoși, pozitivi, care au răspuns cu un DA! răsunător apelului nostru de a ne fi suport în strângerea de fonduri pentru cauza COVID-19.

De ce să donez?

Sa fim oameni!

Cu ajutorul vostru, vom reusi sa achizitionam aparatura de care este in acest moment nevoie in spitale.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Alexandra Udrea:
Va multumim tuturor celor care ne sustineti, George, Bogdan, Roxana, Andrei, Dragos, Ionut, Dobrin!
31 martie 2020 16:58:36
Alexandra Udrea:
Multumim Ionut, Dragos, Andrei si Roxana!
27 martie 2020 21:15:30
Alexandra Udrea:
Le multumim celor care au donat pana acum: Florentina, Vicentiu, Catalina, Alexandra, Elena, Mihaela, Andrei, Diana, Andreea si Cristina. Sunteti minunati!
27 martie 2020 15:24:11
3760 vizualizări

ONG - PMCF

Am pornit pe acest drum cu scopul de a readuce valorile acestui neam înapoi în vieţile tuturor prietenilor noştri. Puternicele tradiţii izvorâte din dragostea de neam şi ţară au făcut să nu ne pierdem identitatea indiferent de greutăţile prin care am trecut de-a lungul istoriei, iar noi vrem să păstrăm toate acestea vii şi acum când mai toţi tindem să fim tot mai ocupaţi şi afundaţi în grijile cotidiene.

Adresă:

 JUD. ARGEŞ, MUN. PITEŞTI, BLD. ION C. BRĂTIANU, NR.24, CAMERA 4C, ET.5

Telefon: 0762689436
Contact: Alexandra Udrea