Social

P.A.S.A.J.

Perioada: 17.06.2013 - 31.12.2013 Activ în Bucuresti
1260,00 Lei
Sumă target: 9600 Lei
Donează

Descriere

Din 2011, CARUSEL ofera servicii de asistenta sociala unui numar de 30 de persoane fara adapost; dintre acestia, 15 sunt copii. Acesti oameni traiesc in conditii precare de viata, fara igiena si alimentatie corespunzatoare. Mai mult, se confrunta cu violenta crescuta si sunt predispusi la dependente. Saptamanal, le oferim consiliere, pachete cu alimente de baza, sprijin in accesarea serviciilor medicale si programelor de formare profesionala si in (re)inscrierea copiilor la scoala. Organizam ateliere educative cu copii si ne dorim sa contribuim la dezvoltarea lor personala (alfabetizare, pictura, teatru, excursii etc.).

Articole externe

De ce să donez?

”Mai bine ne-ar goni sau ne-ar înjura, asta ar însemna că existăm. Cel mai rău e însă că ne ignoră, înseamnă că nu mai suntem chiar nimic.”

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
1377 vizualizări

ONG - CARUSEL

Asociatia Carusel isi propune crearea unui mediu social care sa promoveze si sa apere drepturile omului.

 

Programele noastre principale sunt menite sa reduca riscurile asociate consumului de droguri (consiliere, schimb de seringi, prevenirea supradozelor, indrumare si insotire catre servicii medicale si sociale) si riscurile asociate practicarii sexului comercial/prostitutiei (prevenire HIV si alte infectii cu transmitere sexuala, distributie de prezervative, consiliere, documentarea cazurilor de incalcare a drepturilor omului).

 

Toate activitatile desfasurate de Carusel se bazeaza pe evidente stiintifice si sunt in conformitate cu legislatia nationala si recomandarile internationale.

Adresă:

Str. Zambilelor 45, Sector 2, 023782, Bucuresti, Romania

Telefon: 031 425 78 97
Contact: Marian Ursan
Website: www.carusel.org