Educație

PIC cu PIC se face ROC Resurse Oferite Comunitatilor

Perioada: 08.11.2021 - 24.07.2022 Activ la nivel național
10,00 Lei
Sumă target: 5000 Lei
Donează

Descriere

 Am creat PLATFORMA ROC - resurse Oferite Comunitatilor - pentru a oferi un suport divers - educational si material pentru scolile din mediul rural cu care colaboram.

 Profesorii găsesc pe platformă o zonă de proiecte concepute de o echipă dedicată (cu o experiență de peste 10 ani) și specialiști în educație, alături de care le pun în practică; o zonă de educație unde au la dispoziție ghiduri și materiale pentru a multiplica și derula aceste proiecte și în viitor; și o zonă de resurse în care își pot face cunoscute nevoile materiale concrete, indispensabile pentru realizarea unui act educațional corespunzător.

Articole externe

Scopul proiectului

Oferirea de suport material scolilor din rural prin alocarea de resurse prin intermediul unei platforme online suport.

https://www.asociatialumebuna.com/resurse-roc/

 

Cui donez?

Scolile din rural - copii si profesori aflati in zone defavoritate ce au nevoie de resurse pentru activitati educationale curente

De ce să donez?

Contributia ta ne ajuta sa asiguram logistica necesara pentru ca RESURSELE DIN PLATFORMA ROC sa ajunga la scolile BENEFICIARE.

Te invitam alaturi de noi !

1533 vizualizări

ONG - Asociatia Lume Buna

Proiectele noastre sunt recomandate de Ministerul Educatiei si pana in prezent am ajuns la peste 5000 de copii, 200 cadre didactice din 25 de judete.

 

Misiunea noastra este aceea de a concepe si coordona programe de educatie nonformala adresate copiilor, tinerilor si profesorilor din scoli si licee la nivel national pentru a consolida motivatia in procesul de invatare.

Pe termen scurt aducem bucurie in procesul de invatare si incurajam exprimarea creativitatii copiilor.

Pe termen mediu proiectele noastre aduc mai multa motivatie - atat copiilor cat si profesorilor implicati si dezvolta abilitatile de comunicare, cooperare. 

Pe termen lung avem un bun impact in reducerea abandonului scolar in mediul rural, reducerea analfabetismului functional si dezvoltarea inteligentei emotionale.

 

 

 

Adresă:

Aleea Izvorul Oltului 4, SECTOR 4- Bucuresti

Telefon: 0721621327
Contact: Larisa Popescu