Protecția animalelor

Padoc pisici batrane sau cu dizabilitati

Perioada: 01.12.2020 - 01.03.2023 Activ în Galati
1625,00 Lei
Sumă target: 5000 Lei
Donează

Descriere

ROLDA se implică activ în salvarea şi reabilitarea animalelor abandonate, dar până acum, prioritatea organizaţiei noastre au fost căţeii. Dar, ROLDA doreşte să ofere o şansă şi pisicilor abandonate. Proiectul “padocul pentru pisici senioare sau cu dizabilitati” este materializarea acestei dorinţe. Catre finalul anului 2022 ROLDA a construit un “paradis” perfect pentru pisicile aflate în suferinţă, un adapost cu dotări moderne, locuri de joacă amenajate placut si sigur. A mai ramas de montat linoleumul, accesoriile in interior (achizitionate deja), aerul conditional care va asigura o temperatura optima in orice anotimp. Ne preocupa sa angajam personal experimentat care ştie să îngrijească responsabil  pisici cu dizabilităţi sau pisici senioare.

 

Articole externe

Scopul proiectului

Padocul pentru pisici ROLDA ofera adăpost, acces la servicii veterinare, îngrijire de rutină si tratament special pentru pisicile senioare sau cu dizabilităţi. ROLDA consideră că toate animalele merită o şansă la o viaţă mai bună, indiferent de vârstă sau particularităţi fizice.

Cui donez?

ROLDA este o organizaţie nonprofit cu experienţă de peste 15 ani în salvarea şi reabilitarea animalelor aflate în suferinţă. Cu sprijin primit mai ales dinafara tarii,  ROLDA doreşte sa ajute animalele din Romania si oamenii carora le pasa de ele. Venim in sprijinul comunitatii cu proiecte de interes social care sa ajute persoanele cu venit redus sa isi pastreze prietenul patruped aproape oferindu-i o viata fara griji. ROLDA doreşte să ajute toate animalele aflate în suferinţă, indiferent de vârsta acestora, starea lor de sănătate sau particularităţile fizice. Cu sprijinul vostru, putem face o schimbare.

De ce să donez?

Orice donaţie, indiferent cât de mică, este un pas spre atingerea ţelului nostru: deschiderea centrului special amenajat pentru îngrijirea pisicilor senioare sau cu dizabilitati. Donaţi dacă iubiţi animalele şi vreţi să le oferiţi o şansă la un viitor sigur. Donaţi dacă consideraţi că o viaţă de pisică contează!

5661 vizualizări

ONG - Fundatia ROLDA

Fundația ROLDA oferă, eficient și responsabil, asistență animalelor abandonate, fără stăpân, care au nevoie de tratamente veterinare de urgență, care necesită reabilitare și adăpost. Fundatia ROLDA este o organizație non guvernamentală, apolitică, înregistrată ca fundație în Registrul Fundațiilor și Asociațiilor de pe lângă Judecătoria Galați, dosar nr 5/PJ/2005; 30-1/1679, CUI 18416340.

Ajutăm animale care nu au nici o altă speranță. Cu oameni ca voi. Pentru comunitatea noastră.

Obiectivele noastre se concentrează pe salvarea animalelor fără stăpân, rănite sau aflate în pericol, reabilitarea lor, programe de sterilizare ale animalelor de companie din zonele rurale, programe sociale și educative.

Scurta prezentare video (engleza) Noi suntem #ROLDA

Cel mai ambițios proiect: Centrul de reabilitare și terapie PawzUp. Realizabil cu ajutorul oamenilor ca tine. Funcțional pentru intreaga comunitate datorită animalelor fără stăpân reabilitate. 

 

 

 

 

Adresă:

Sediul: Str Carol I nr 5, com. Smârdan, jud. Galați
Adresa de corespondență: Str. Feroviarilor nr 16, Bl. C2, ap. 18
800563 Galați

Telefon: 0748903612
Contact: Elena Daniela Costin
Website: https://rolda.ro