Protecția animalelor

Padoc pisici batrane sau cu dizabilitati

Perioada: 01.12.2020 - 01.01.2022 Activ în Galati
1240,00 Lei
Sumă target: 94537 Lei
Donează

Descriere

ROLDA se implică activ în salvarea şi reabilitarea animalelor abandonate, dar până acum, prioritatea organizaţiei noastre au fost căţeii. Dar, ROLDA doreşte să ofere o şansă şi pisicilor abandonate, indiferent de vârstă şi starea acestora de sănătate. Proiectul “padocul pentru pisici” este materializarea acestei dorinţe. ROLDA plănuieşte să înfiinţeze “paradisul” perfect pentru pisicile aflate în suferinţă, cu dotări moderne, locuri de joacă amenajate şi personal experimentat care ştie să îngrijească responsabil  pisici cu dizabilităţi sau pisici senioare.

În padocul pentru pisici ROLDA toate pisicile vor primi atenţia şi tratamentul necesar, dar mult mai important, vor primi o şansă la o viaţă mai bună, cu ajutorul iubitorilor de animale care doresc să ajute. Împreună oferim o şansă!

Articole externe

Scopul proiectului

Padocul pentru pisici ROLDA va oferi adăpost, acces la servicii veterinare şi îngrijire de rutină pentru pisicile abandonate, inclusiv tratament special pentru pisicile senioare sau cu dizabilităţi. ROLDA consideră că toate animalele merită o şansă la o viaţă mai bună, indiferent de vârstă sau particularităţi fizice.

Cui donez?

ROLDA este o organizaţie nonprofit cu experienţă de peste 15 ani în salvarea şi reabilitarea animalelor aflate în suferinţă. Cu activitate în principal în afara, ROLDA doreşte să îşi extindă influenţa şi pe tărâm românesc, cu diferite proiecte printre care şi padocul pentru pisici. Ţelul principal al echipei ROLDA este salvarea animalelor şi oferirea unei şanse la o viaţă mai bună atât pentru ele cât şi pentru comunităţile sărace de iubitori de animale. ROLDA doreşte să ajute toate animalele aflate în suferinţă, indiferent de vârsta acestora, starea lor de sănătate sau particularităţile fizice. Cu sprijinul vostru, putem face o schimbare.

De ce să donez?

Orice donaţie, indiferent cât de mică, este un pas spre atingerea ţelului nostru: crearea unui spaţiu special amenajat pentru reabilitarea şi îngrijirea pisicilor abandonate. Donaţi dacă v-aţi săturat să vedeţi pe străzi pisici în stări deplorabile, care abia reuşesc să supravieţuiască de la o zi pe alta. Donaţi dacă iubiţi animalele şi vreţi să le oferiţi o şansă la un viitor luminos. Donaţi dacă consideraţi că o viaţă de pisică contează!

4807 vizualizări

ONG - Fundatia ROLDA

Fundația ROLDA oferă, eficient și responsabil, asistență animalelor abandonate, fără stăpân, care au nevoie de tratamente veterinare de urgență, care necesită reabilitare și adăpost. Fundatia ROLDA este o organizație non guvernamentală, apolitică, înregistrată ca fundație în Registrul Fundațiilor și Asociațiilor de pe lângă Judecătoria Galați, dosar nr 5/PJ/2005; 30-1/1679, CUI 18416340.

Ajutăm animale care nu au nici o altă speranță. Cu oameni ca voi. Pentru comunitatea noastră.

Obiectivele noastre se concentrează pe salvarea animalelor fără stăpân, rănite sau aflate în pericol, reabilitarea lor, programe de sterilizare ale animalelor de companie din zonele rurale, programe sociale și educative.

Scurta prezentare video (engleza) Noi suntem #ROLDA

Cel mai ambițios proiect: Centrul de reabilitare și terapie PawzUp. Realizabil cu ajutorul oamenilor ca tine. Funcțional pentru intreaga comunitate datorită animalelor fără stăpân reabilitate. 

 

 

 

 

Adresă:

Sediul: com. Smârdan, jud. Galați
Adresa de corespondență: Str. Feroviarilor nr 16, Bl. C2, ap. 18
800563 Galați

Telefon: 0748903612
Contact: Elena Daniela Costin
Website: https://rolda.ro