Protecția animalelor

Picaturi de viata

Perioada: 01.01.2020 - 31.12.2021 Activ în Bucuresti
357072,00 Lei
Sumă target: 50000 Lei
Donează

Descriere

In Romania animalele sufera enorm din lipsa fondurilor pentru veterinar . In 3 ani de activitate avem peste 10000 de animalute bolnavioare tratate si care riscau sa sufere groaznic sau sa moara din cauza ca Oamenii lor nu aveau bani pentru tratatmente. In acest moment suntem gazduiti de spitalul Center of Hope din Piteasca care ne pune la dispozitie toata infrastructura si personalul . Eforturile sunt uriase iar volumul de munca depaseste puterile noastre , de aceea echipa noastra face sacrificii mari pentru a oferi VIATA animalutelor fara sanse mari la viata cum ar fi puii de catel sau pisica cu enteroviroze.  

Scopul proiectului

Dorim sa putem consulta , opera, interna si trata intensiv peste 3000 de animalute anual . 

Cui donez?

Animale fara stapan si de pe strada , animale din adaposturi sarace , animale din familii cu posibilitati financiare modeste sau apartinand categoriilor sociale speciale beneficiaza de tratament si de sansa la viata. Aceste animale nu ar beneficia niciodata de tratament corect si fara oprelisti daca nu ar intra in acest proiect care se cheama Homeless Animal Hospital. 

De ce să donez?

Pentru ca este un proiect unicat in lume in cadrul caruia animale provenite din medii sociale precare si vulnerabile. Animale fara stapan si de pe strada, animale din adaposturi sarace, animale din familii cu posibilitati financiare modeste sau apartinand categoriilor sociale speciale beneficiaza de tratament si de sansa la viata. 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
63336 vizualizări

ONG - World Animal Veterinary Emissaries

Suntem o echipa de medici veterinari dedicata cauzei animalelor fara stapan. Credem ca putem face mult mai mult pentru animalele fara stapan si de aceea am sterilizat pana acum 65000 caini si pisici , am printat si distribuit 17000 brosuri educationale si am creat primul proiect de ajutorare a animalelor fara stapan care au nevoie de ingrijire medicala . 

Adresă:

Blvd Theodor Pallady 22 Bl Pm 25 Ap 9 Sect 3 

Telefon: 0721951774
Contact: Aurelian Stefan