Protecția animalelor

Pluto

Perioada: 05.07.2023 - 31.08.2023 Activ în Bucuresti
585,00 Lei
Sumă target: 3000 Lei
Donează

Descriere

L-am găsit într-o stare aproape disperată, cu o boală de piele într-un stadiu foarte avansat, extenuat și îngrozit. Am știut că, deși avem adăpostul plin ochi, nu-l putem lăsa acolo.

Scopul proiectului

Tratarea si vindecarea totala a lui Pluto. Dupa ce trecem de faza aceasta, Pluto va fi sterilizat si pus pe lista cainilor pe care ii pregatim pentru adoptie.

Cui donez?

Donezi Adapostului Speranta care gazduieste 550 de caini

De ce să donez?

L-am găsit într-o stare aproape disperată, cu o boală de piele într-un stadiu foarte avansat, extenuat și îngrozit. Am știut că, deși adăpostul este plin ochi, nu-l putem lăsa acolo. De azi, deci, Pluto este noul locatar Speranța. Până să vedem minunea de câine din spatele acestei demodicoze severe, avem nevoie de ajutorul vostru financiar pentru a-l putea (1) diagnostica corect și (2) trata corect.

448 vizualizări

ONG - Fundatia Adapostul Speranta

Fundatia Speranta ia nastere in 1996, din dorinta fondatoarei, Florina Tomeescu, de a schimba in bine viata animalelor si a face ceva util pentru societate.

Adapostul ingrijeste peste 550 de caini. Pe langa cainii salvati din situatii cotidiene, mai sunt si cazurile speciale: Grivita, cainele mutilat, cainii lui Vadim Tudor, Iurie Darie, Szobi Cseh. Tot in adapostul nostru traiesc in conditii speciela, 10 caini paraplegici.

Adresă:

Chiajna, Satul Chiajna, Nicolae Iorga 84

Telefon: 0722254237
Contact: Florina Tomescu