Educație

Profesori - spiridusi magici care fac minuni pentru copiii din 36 de sate

Perioada: 10.11.2021 - 15.06.2022 Activ la nivel național
50,00 Lei
Sumă target: 6000 Lei
Donează

Descriere

  • Pandemia a adâncit si mai mult discrepanțele in educație dintre rural si urban
  • Peste 75.000 - acesta este numărul copiilor lăsați în țară de părinți plecați la muncă în străinătate.

Profesorii sunt acei spiridusi magici care fac minuni pentru copiii din sate , stiu sa le fie alaturi, stiu sa faca activitati care sa ii pregatesaca pentru viata si sa aduca putina lumina in vietile copiilor din aceste comunitati.

Activitatile coordonate si recomandate de noi sunt orientate catre dezvoltarea celor 3 C - cooperare, creativitate, comunicare  folosind metode interactive ce aduc mai multa MOTIVATIE copiilor.

 

Articole externe

Scopul proiectului

Crearea si implementarea unor programe educative ca sursă de inspirație în educația copiilor, programe ce au ca rol consolidarea motivatiei in procesul de invatare si reducerea abandonul scolar in mediul rural.  

Cui donez?

in beneficiul educatiei din mediul rural – copii si profesori din mediul rural 24 judete la nivel national.

De ce să donez?

 

Donatia ta contribuie la o educatie mai buna pentru copiii din mediul rural din Romania. Educatia e cea care poate face o schimbare semnificativa in Romania de maine.

Daca nu EU atunci CINE? Daca nu ACUM atunci CAND?

3996 vizualizări

ONG - Asociatia Lume Buna

Proiectele noastre sunt recomandate de Ministerul Educatiei si pana in prezent am ajuns la peste 5000 de copii, 200 cadre didactice din 25 de judete.

 

Misiunea noastra este aceea de a concepe si coordona programe de educatie nonformala adresate copiilor, tinerilor si profesorilor din scoli si licee la nivel national pentru a consolida motivatia in procesul de invatare.

Pe termen scurt aducem bucurie in procesul de invatare si incurajam exprimarea creativitatii copiilor.

Pe termen mediu proiectele noastre aduc mai multa motivatie - atat copiilor cat si profesorilor implicati si dezvolta abilitatile de comunicare, cooperare. 

Pe termen lung avem un bun impact in reducerea abandonului scolar in mediul rural, reducerea analfabetismului functional si dezvoltarea inteligentei emotionale.

 

 

 

Adresă:

Aleea Izvorul Oltului 4, SECTOR 4- Bucuresti

Telefon: 0721621327
Contact: Larisa Popescu