Social

Proiect Muzica Vindeca

Perioada: 30.09.2021 - 31.12.2023 Activ în Bucuresti Ilfov
105,00 Lei
Sumă target: 10000 Lei
Donează

Descriere

 

 

*15 de copii talentați din comunitatea orașului Pantelimon ce provin din familii defavorizate

*30 de copii talentați ce provin din centrele de plasament ale Direcției de Asistență Socială Sector 2 București, vor avea posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile artistice și creativitatea, de a se dezvolta personal și de a-și crește stima de sine prin participarea la evenimente și spectacole cu public.

Perioada desfasurarii proiectului

ianuarie 2022- decembrie 2023

Proiectul este realizat în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului sector 2 București, Parohia Bisericii Mărcuța București și Parohia Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil din orașul Pantelimon.  

 

 

Scopul proiectului

Scopul proiectului este de a schimba viata unui copil talentat, fara posibilitati financiare, provenit din medii si familii defavorizate.

Cui donez?

Beneficiari:

  • 15 de copii talentati fara posibilitati materiale din Orasul Pantelimon
  • 30 de copii talentati ai unui centru de plasament din sectorul 2 Bucuresti

De ce să donez?

Contribuie si tu la proiectele noastre si fi parte din schimbare!! Copiii au nevoie de ajutorul nostru!

1973 vizualizări

ONG - Asociatia Omis

Misiunea Asociaţiei OMIS este aceea de a contribui la îmbunătăţirea calităţii vieţii OMULUI aflat în diferite etape ale propriei existenţe – copii talentaţi sau care prezintă risc crescut la abandon şcolar proveniţi din familii defavorizate; copii cu dizabilităţi şi persoane vârstnice, care până în prezent au fost OMIŞI de propriile familii, societate sau instituţii legislative. Prin intermediul asociaţiei ne propunem să oferim accesul la o viaţă mai sănătoasă, servicii educaţionale de calitate, servicii de integrare şi incluziune socială, servicii de consiliere/suport şi apartenenţa la o comunitate în care promovăm FAPTA BUNĂIUBIREA APROAPELUI şi  ACCEPTAREA

Adresă:

strada Zaganului nr 28,Pantelimon, Ilfov

Telefon: +40736767233
Contact: Florin Toropoc
Website: www.omis.ro