Social

Proiect Muzica Vindeca

Perioada: 30.09.2021 - 01.10.2022 Activ în Bucuresti Ilfov
105,00 Lei
Sumă target: 10000 Lei
Donează

Descriere

Asociatia Omis impreuna cu Asociatia OVD Viitorul suntem noi si Asociatia Daniel Trifu si muzica Targoveasca dam startul unui proiect de suflet pentru sufletele de copii din centrele de plasament si din familiile defavorizate.

Acesti copii vor beneficia de cursuri gratuite de pian, chitara, canto populara, canto clasic, cor pentru o perioada de un an.

Dorim astfel ca prin muzica sa aducem bucurie si o speranta pentru un viitor mai bun pentru acesti copii.

Cursurile se vor desfasura in incinta Asezamantului Bisericilor Mihail si Gavriil din Pantelimon si in incinta asezamantului bisericii Marcuta din sos Pantelimon, Bucuresti.

Pentru acesti copii, muzica este ca o terapie, o speranta la o viata mai buna!

 

Scopul proiectului

Scopul proiectului este de a schimba viata unui copil talentat, fara posibilitati financiare, provenit din medii si familii defavorizate.

Cui donez?

Beneficiari:

  • 20 de copii talentati fara posibilitati materiale din Orasul Pantelimon
  • 20 de copii talentati ai unui centru de plasament din sectorul 2 Bucuresti

De ce să donez?

Contribuie si tu la proiectele noastre si fi parte din schimbare!! Copiii au nevoie de ajutorul nostru!

1534 vizualizări

ONG - Asociatia Omis

Misiunea Asociaţiei OMIS este aceea de a contribui la îmbunătăţirea calităţii vieţii OMULUI aflat în diferite etape ale propriei existenţe – copii talentaţi sau care prezintă risc crescut la abandon şcolar proveniţi din familii defavorizate; copii cu dizabilităţi şi persoane vârstnice, care până în prezent au fost OMIŞI de propriile familii, societate sau instituţii legislative. Prin intermediul asociaţiei ne propunem să oferim accesul la o viaţă mai sănătoasă, servicii educaţionale de calitate, servicii de integrare şi incluziune socială, servicii de consiliere/suport şi apartenenţa la o comunitate în care promovăm FAPTA BUNĂIUBIREA APROAPELUI şi  ACCEPTAREA

Adresă:

strada Zaganului nr 28,Pantelimon, Ilfov

Telefon: +40736767233
Contact: Florin Toropoc
Website: www.omis.ro