Educație

Proiectul C.A.R.E. - Creating Awareness, Resilience and Empowerment

Perioada: 16.01.2023 - 31.12.2023 Activ la nivel național
700,00 Lei
Sumă target: 6000 Lei
Donează

Descriere

Proiectul CARE (Creating Awareness, Resilince and Empowerment) a inceput in septembrie 2020. Într-un context pandemic nefavorabil, am realizat ca putem avea grija de noi intr-un mod aparte. Astfel, am creat un proiect de lunga durata prin care sa ne exprimam GRIJA (CARE) fata de diverse aspecte care tin de noi (sanatatea mintala), de mediu, dar și de societate, in ansamblul ei. 

Articole externe

Scopul proiectului

Scopul este acela de a crea constientizare, rezilienta in fata greutatilor si a da putere. (acronimul CARE ni s-a parut potrivit pentru acest scop). Este un proiect de lunga durata, cu editii, care se defsasoara in mod regulat.

 

Cui donez?

Beneficiarii sunt, in general, tineri dar nu avem o limita de varsta, deoarece consideram ca toti avem nevoie de dezvoltare personala si profesionala.

Acordam o atentie deosebita celor care provin din mediul rural, cu venit mic sau celor cu parintii in strainatate, dar workshopurile noastre au usa deschisa tuturor celor care doresc, motiv pentru care le punem mereu intrebarea in chestionarul de selectie: Care este motivatia participarii dvs?

De ce să donez?

Poate testimonialele beneficiarilor pot ajuta mai mult in luarea acestei decizii.  Alex, participant la workshopuri: "Participând la aceste două workshopuri, am conștientizat faptul că ar trebui să fim mai atenți cu noi, să fim recunoscători pentru ceea ce avem și să nu uităm cum să ne relaxăm din când în când, să ne bucurăm din lucrurile mici și să fim mai prezenți în viața noastră, să îi prețuim pe cei apropiați și să le arătăm asta."

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
3290 vizualizări

ONG - Asociatia Building Hopes

Suntem o asociatie nascuta in 2018 din dorinta de a da ceva comunitatii din care facem parte. Din echipa fondatoare facem parte un cadru didactic si doua foste studente cu experienta de voluntariat. 

Ne-a unit dorinta de a face bine. Scopul ONG-ului consta in sprijinirea copiilor, tinerilor și adulților prin activități educaționale, precum și implicarea în diverse problematici sociale.

Pentru a face lucruri frumoase, avem nevoie de sustinerea voastra! 

Va multumesc! Orice gest conteaza, fie ca sunt 5 lei sau un simplu share!

Va vom tine la curent pe pagina de Facebook cu evolutia proiectelor si a campaniilor in care ne implicam. 

Adresă:

str.Negustorilor 147, Mlecanesti, Dolj

Telefon: 0742265933
Contact: Silvia Puiu