Social

Pusculita virtuala

Perioada: 14.06.2021 - 31.12.2021 Activ în Maramures
410,00 Lei
Sumă target: 5000 Lei
Donează

Descriere

Accesul copiilor defavorizați la școlarizare este una din principalele preocupări ale asociație noastre. Periodic, multi copii nu pot accede la o forma superioară de învățământ, datorita lipsurilor materiale. Suntem părinți și știm cât costă pregătirea pentru examene. Am inițiat acest proiect, numit generic " pușculița virtuala" pentru ca fiecare dintre noi, daca dorim, sa putem depune periodic o suma de bani, după posibilități. Banii vor fi folosiți exclusiv pentru pregătirea acelor copii.

Scopul proiectului

Adesea ne întrebăm:oare cu toții avem dreptul la educație, iubire, apreciere, respect?Drepturi avem,însă nu mai multe decât obligații.Ca să ai dreptul la educație, e nevoie de sprijinul celor din jur;ca să simți ce e iubirea, e nevoie ca cineva să-ți împărtășească acest sentiment;ca să fii respectat.Dar dacă toate acestea lipsesc cu prisosință?

Cui donez?

Celor care nu au avut luxul de-a simți ce-i iubirea respectul și cu atât mai puțin accesul la o minimă educație.  Astăzi e despre cei care își plâng trecutul în pumni. Astăzi e despre cei care nu au habar ce însemna iubirea părintească, dar mai ales ce însemna termenul ACASĂ. Aceștia sunt copiii sistemului, copii abuzați, violați, discriminați, copii a căror șansă s-a pierdut undeva în neant. 

De mulți ani încercăm să ajutăm,  sprijinim, însoțim cât mai multe persoane. Dorim să le arătăm că și altfel se poate. Să le arătăm că soarele răsare și pe strada lor, dacă i permit soarelui să  intre în viața lor. Încercăm să fim un mic soare pentru toți cei care ne permit să le arătăm că sunt cu adevărat o binecuvântare în această călătorie numită, Viață.

De ce să donez?

Pentru a schimba vieti, pentru a fi parte din succesul cuiva, pentru a fi acea mana intinsa ce ridica pe cel cazut, pentru a vedea o floare inflorind, pentru a vedea un copil condamnat la indiferenta cum reuseste cu ajutorul tau!

 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
695 vizualizări

ONG - Asociatia Suntem Vocea Lor

Asociatia ''Suntem Vocea Lor'' este o asociatie caritabila cu 3 domenii de activitate: umanitar, protectia animalelor si a mediului, dar ca domeniu principal caritatea.

Scopul principal e bazat pe organizarea, dezvoltarea si furnizarea de servicii sociale, medicale, de recuperare, culturale, educationale, economice si de mediu pentru diverse categorii de personae aflate in situatii de risc social: copii cu dizabilitati, tineri care pararesc centrele de plasament la implinirea varstei de 18 ani, personae cu handicap, victim ale traficului de persone, personae varstnice, personae care nu beneficiaza de prestatii sociale(pensii, ajutor social, cantina), familii aflate in dificultate ( familii monoparentale, familii care au in ingrijire o persoana bolnava, persoana cu nevoi speciale sau incadrata in grad de handicap, familii in care exista violenta domestica, abuz sau dependenta de substante psiho-active), romi, detinuti, eliminand astfel una dintre cele mai dure forme ale exclusiunii sociale.

Adresă:

Strada Alexandru Ivasiuc, nr 24. Sighetu Marmatiei, Maramures

Telefon: 0747706673
Contact: Ionica Viorica