Educație

Ranger Junior al P.N. Buila-Vanturarita

Perioada: 01.03.2007 - 31.10.2017 Activ la nivel național
395,00 Lei
Sumă target: 50000 Lei
Donează

Descriere

Acest program de educatie ecologica, inceput in 2007 a implicat pana acum mii de copii. Se adreseaza in special copiilor din comunitatile locale ale Parcului Natioal Buila-Vanturarita dar nu numai.

Programul gratuit are ca scop apropierea copiilor de natura, invatarea in special prin explorare si joc a lucrurilor aflate la indemana dar nebagate in seama.

Programul cuprinde: prezentari si lectii de educatie ecologica in scoli, drumetii si excursii in parcul national, cocursuri si evenimente, tabere de 3 zile la cort sau a cabana, unde copiii iau contact direct si invata despre orientare turistica si flora, cauta urme de animale si descopera semnele schimbarii vremii, afla despre stele si fosile si multe altele.

De ce să donez?

Ca sa ajuti cat mai multi copii din comunitatile locale si nu numai sa participe la programul de educatie ecologica, unde pe langa contactul cu natura, vor invata despre minunatiile acesteia. Ca sa te bucuri alaturi de copii de natura si minunile acesteia. Ca sa ajuti la imbogatirea bazei materiale necesare invatarii copiilor si realizarii activitatilor in conditii de maxima siguranta si confort.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
1617 vizualizări

ONG - Asociatia Kogayon

Asociatia Kogayon este organizatie de protectie a mediului, formata 100% din voluntari.

Asociatia a infiintat si administreaza ca partener Parcul National Buila-Vanturarita si este custodele Rezervatiei Naturale Muzeul Trovantilor Costesti.

Am realizat peste 20 proiecte vizand infrastructura turistica, educatia ecologica, informarea si constientizarea vizitatorilor si comunitatilor locale, promovarea, monitorizarea si cercetarea zone.

In 2008 am reusit printr-o campanie sa oprim initiativa legislativa a politicienilor care doreau vanatorea in parcurile nationale.

Adresă: 247115 Costesti nr. 343, jud. Valcea
Telefon: 0723071648
Contact: Florin Stoican
Website: www.kogayon.ro