Sanatate

Recuperare in autism

Perioada: 01.10.2013 - 01.03.2014 Activ în Bucuresti
4635,00 Lei
Sumă target: 105000 Lei
Donează

Descriere

“Ti se pare atat de firesc sa vezi copiii jucandu-se si povestind intre ei, dar pentru mine pare imposibil”. Un copil cu autism nu comunica, nu stie sa se joace, nu invata la fel ca ceilalti si isi manifesta emotiile negative in mod exploziv. Cu terapie de multe ori imposibilul devine posibil.

Un program de terapie intensiv poate costa intre 2500-5000 RON/luna in functie de numarul de ore, astfel accesul la terapie este limitat. Prin acest proiect AITA isi propune:

-sa ofere terapie gratuita unui numar de 5 copii;

-sa ofere cursuri gratuite, suport si informatii parintilor, educatorilor si profesionistilor din domeniu.

 

Articole externe

De ce să donez?

„Astazi nu ai trait cu adevarat pana cand nu ai facut un bine unei persoane care nu te va putea rasplati niciodata” John Bunyan

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Alexandru Dorneanu:
Sustin echipa AITA in proiectul lor. Sunt terapeuti si oameni dedicati care isi fac datoria cu placere, profesionalism si darurire. In acelasi timp imi sunt si prieteni si ii admir foarte mult pentru ca au o echipa frumoasa si unita. Proiectele lor sunt de fiecare data primite cu laude si cursurile pe care le organizeaza sunt dintre cele mai bune. Multa bafta si cat mai multe realizari, AITA.
20 iunie 2013 01:03:34
4797 vizualizări

ONG - Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

AITA este un ONG care din 2008 vine în sprijinul copiilor cu autism prin servicii specializate, la standarde internaționale. Beneficiarii AITA sunt și familiile copiilor cu autism și profesioniști care lucrează în domeniu.

20 de copii intre 2-6 ani beneficiază de terapie la AITA, ABA fiind terapia centrală. Copiii fac terapia la Centru și apoi pleacă acasă unde lucreaza cu părinții. De la înființarea Centrului, AITA a suportat o parte din costurile terapiei copiilor si a oferit cursuri gratuite parintilor si educatorilor.

 

Adresă: Str. Drumea Radulescu, nr. 9, sect 4, Bucuresti
Telefon: 0753055852
Contact: Andreea Matauan