Social

Renovam o casa, construim ACASA

Perioada: 09.09.2015 - 31.01.2016 Activ la nivel național
1350,00 Lei
Sumă target: 20000 Lei
Donează

Descriere

Campania “Renovăm o casă, construim ACASA” face parte din proiectul „Acasă în Comunitatea TA”, realizat de Fundatia PACT in parteneriat cu  Habitat for Humanity România şi Asociaţia Village Life România. Proiectul sustine si promoveaza oameni cu initiativa care produc schimbari in bine in viața celor zece comunitati incluse în proiect: Burila Mică, Șimian și Eșelnița (Mehedinţi), Dăieşti, Frâncești (Vâlcea), Spanțov și Dorobanţu (Călăraşi), Găujani (Giurgiu), Valea Corbului (Argeş) și Vizureşti (Dâmboviţa) si implicarea lor in reabilitarea caselor celor mai nevoiase familii.

Articole externe

Scopul proiectului

Proiectul isi propune sa reabiliteze cate 5 case din fiecare comunitate. Au fost alese cele mai nevoiase familii care trăiesc în condiții grele, în case de chirpici, fără ferestre sau uși și cu acoperișuri stricate.

Cui donez?

Din fiecare comunitate au fost alese cinci familii care au nevoie cel mai mult nevoie de ajutor. Cu un gest mic, le putem schimba viata in bine si da sansa unui viitor mai bun zecilor de copii care traiesc in conditii greu de imaginat pentru multi dintre noi.

De ce să donez?

Pentru a da sansa unui viitor mai bun copiilor din aceste comunitati- copiii nu au unde sa-si faca temele si de multe ori renunta a mai merge la scoala.

Pentru ca nu poti ramane indiferent la cei nevoiasi.

Pentru ca saracia NU este numai o problema a unui sistem, ci si a noastra.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
1196 vizualizări

ONG - Fundatia PACT

La PACT lucrăm cu oameni cu inițiativă din comunități mici (sate sau orașe până la 30.000 locuitori) din sudul României și îi sprijinim cu know-how și o mică finanțare pentru a face proiecte pentru binele lor și al tuturor celorlalți membri din comunitate. Fie că este vorba de săparea unei fântâni sau construirea unui centru cultural, realizarea unui drum sau repunerea unui muzeu al satului în circuitul turistic, oamenii capătă încredere pentru a iniția schimbari în bine la ei în comunitate.

Adresă: Sediu social: Str. Brasov, nr. 28, sect. 5, Bucuresti Office: Str. Hagiului, nr.6, sect. 2, Bucuresti
Telefon: +40723334645
Contact: Ioana Traista