Social

Restaureaza vieti

Perioada: 10.11.2014 - 30.06.2015 Activ în Bucuresti
5015,00 Lei
Sumă target: 45000 Lei
Donează

Descriere

Proiectul “Restaureaza vieti” isi propune  renovarea Centrului de Consiliere si Reintegrare sociala, cladire aflata in proprietatea Asociatiei Touched Romania, ce va sluji ca adapost  pentru copiii si femeile victime ale violentei domestice, saraciei si excluziunii sociale si ca Centru comunitar de consiliere, pentru a ajuta mamele si copiii in dificultate sa depaseasca situatia de criza, sa isi cunoasca drepturile sociale si civile si sa se reintegreze in societate, ca persoane independente avand o viata noua, resturata.

Scopul proiectului

45.000 lei  - pentru renovarea Centrului de Reintegrare si Consiliere ce va gazdui copii si femei victime ale violentei in familie, saraciei si excluziunii sociale si in acelasi timp va functiona ca Centru comunitar in sectorul 2, oferind consiliere si sprijin pentru femeile si copiii aflati in situatii de dificultate.   

Cui donez?

Persoanele care vor beneficia de acest proiect sunt copiii si mamele in dificultate, victime ale violentei domestice, saraciei si excluziunii sociale.  Cel putin 4 familii vor locui 6 luni in adapostul ce va fi amenajat  in acest Centru si alte 60 de familii vor beneficia de consiliere si ajutor pentru depasirea situatiei de criza si reintegrarea in societate. 

De ce să donez?

In Romania exista de 6 ori mai puţine locuri in adaposturi decat ar fi necesar conform standardului european de 1 loc la 10.000 locuitori.
Mama si copilul supusi violentei domestice raman victime invizibile, atat timp cat noi refuzam sa le vedem durerea!
Pentru ca sunt multe femei si copiii in dificultate care nu stiu unde se pot adresa , nu isi cunosc drepturile sociale si civile si nu stiu unde sa caute un adapost.

1211 vizualizări

ONG - Asociatia Touched Romania

Asociatia Touched Romania este o organizatie neguvernamentala, non profit care activeaza in domeniul protectiei copilului pentru a ajuta copii si familiile in dificultate, pentru a preveni abandonul copiilor nou nascuti si pentru a le oferi sprijin lor si familiilor lor atat din punct de vedere material, educaţional cat si emotional.

Asociatia Touched Romania a fost infiintata in anul 2005 si are la baza intregii sale activitati, respectul pentru om si dreptul acestora la o viata demna indiferent de originea sociala, etnica sau religioasa.

 

Misiunea Asociatiei Touched Romania este de a imbunatati viata copiilor aflati in dificultate oferindu-le sprijin  emotional, material si educational.  

Adresă: Asociatia Touched Romania, Str. Badea Cartan nr. 8, Sector 2, Bucuresti
Telefon: 0212115651
Contact: Natalia Ungureanu