Sanatate

Revenim la normalitate- Reluam hidroterapia pentru copiii speciali

Perioada: 14.06.2021 - 31.07.2021 Activ în Timis
16377,00 Lei
Sumă target: 15000 Lei
Donează

Descriere

Cu totii am fost si inca suntem afectati de pandemie... o categorie aparte sunt copii speciali care cu totii stim cata nevoie au de terapii... terapii ce au fost sistate de mai bine de un an...

 

Nu era usor nici inainte de pandemie pentru un parinte sa iasa din casa cu un copil "special". Pandemia i-a inchis in case. Cu ajutorul vostru vrem sa ii scoatem din nou,macar pe o parte din ei ( acum 2 ani aveam 650 beneficiari). Toti copii, inclusiv adultii se bucura de o ora intr-un bazin. 

 

Costul unei ore de hidroterapie/copil este de 35 lei. 700 lei asigura accesul saptamanal timp de 6 luni pentru un copil in mod gratuit la hidroterapie.

 

Adopta si tu o ora de hidroterapie! Adopta o familie! Fa o donatie!

Articole externe

Scopul proiectului

Noi vrem sa oferim sedinte gratuite de hidroterapie pentru 50 copii speciali, care fara ajutorul nostru al comunitatii nu ar reusi sa aibe aceasta mica bucurie in care noi "uneltim" si terapie pentru afectiunile lor- atat locomotorii cat si psihologice.

Cui donez?

Donatia ta va ajuta 50 copii cu nevoi speciale sa beneficieze in mod gratuit, saptamanal de sedinte de hidroterapie, timp de 6 luni.

Beneficiarii nostri sunt copii prematuri, cu tetrapareze sau alte afectiuni locomotorii, cu autism, sindrom Down, cu afectiuni senzoriale (cecitate/surditate), cu varste de la 3 luni la 18 ani.

De ce să donez?

Impreuna, sustinand orele de hidroterapie, nu doar sprijinim familiile greu incercate, nu doar vedem zambete copiilor speciali, ci ii si ajutam sa evolueze.

 Statistic in cei 9 ani de cand le oferim sedintele de hidroterapie principalele rezultatele copiilor sunt:

- 7% copii prematuri sau cu tetrapareza au inceput sa mearga fara sustinere

- imbunatatirea cu 37% in primele 6 luni de terapie a abilitatilor acvatice (motrice/de inot/echilibru etc)

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
2974 vizualizări

ONG - Asociatia Scoala mamei Junior

1. educarea populatiei asupra sănătăţii copiilor pornind din perioada antenatala, continuand in perioada prenatala pana la varsta scolară, prin activităţi practice specifice şi prin sustinerea de cursuri informative pe teme medicale prin intermediul centrelor de informare si consiliere, centre pentru pregatirea si sprijinirea integrarii sau reintegrarii copilului în familie, centre care acorda servicii de tip familial

2. insertia/reinsertia sociala a copiilor cu dizabilitati, scaderea gradului de handicap pentru cei deja diagnosticati prin programe sociale specifice de recuperare in cadrul centrului de recuperare infiintat de noi ( kinetoterapie, metoda Tomatis, integrare senzoriala, hidroterapie)

3. dotarea/renovarea spitalelor

 
Adresă:

Timisoara, Str. Cluj, nr 17

Telefon: 0723762175
Contact: Vartosu Ioana