Protecția animalelor

Romania Fara Custi

Perioada: 01.03.2019 - 31.12.2022 Activ la nivel național
50,00 Lei
Sumă target: 15000 Lei
Donează

Descriere

Proiectul România fără cuști a debutat cu sprijinul Alianței Internaționale Open Wing și își propune oprirea comercializării ouălor cu cifra 3 și interzicerea sistemelor de creștere cu baterii de unde provin acestea. Astfel de proiect este foarte necesar în România fiindca 60% dintre găinile crescute în sistem industrial sunt ținute în cuști foarte mici, tip baterii, care nu le asigură condițiile de bază pentru bunăstarea lor. Lipsa de spațiu, a luminii naturale și a aerului curat le face să devină agresive și să se ciugulească reciproc. Nu își pot întinde aripile, iar găinile suferă și din cauza podelei din grilaj metalic care le taie pielea de pe tălpi. Unele dintre ele, epuizate și incapabile de a se mișca liber, sunt călcate în picioare, până la moarte, de către celelalte păsări.

Articole externe

Scopul proiectului

Scopul final al proiectului este acela de a interzice cuștile din fermele de găini ouătoare. Pentru a-l îndeplini, asociația FREE desfășoară acțiuni de conștientizare a publicului și colaborează cu firme alimentare pentru a le încuraja în tranziția către folosirea de ouă cage-free, încurajând, astfel, cererea pentru alternative la ouăle de baterii.

Cui donez?

Asociației F.R.E.E. - infiintata acum 4 ani.

De ce să donez?

Pentru a desfășura toate acțiunile menționate mai sus, organizația are nevoie de fonduri pentru a acoperi atât salariile a două persoane, cât și materialele necesare pentru campaniile de conștientizare care au rolul de a informa publicul despre proveniența ouălor marcate cu cifra 3.

711 vizualizări

ONG - Asociatia F.R.E.E.: Freedom and Respect for Every Earthling

Felul în care exploatăm animalele și chiar faptul că o facem ridică multe probleme atât pentru animale, cât și pentru natură și, în final, pentru sănătatea noastră.

Am fondat asociația F.R.E.E. în anul 2017 cu scopul principal de a promova drepturile animalelor și veganismul în România, de a informa cu privire la suferința animalelor din ferme, dar și de a le îmbunătăți viața. Ne preocupă, de asemenea, protecția mediului și sustenabilitatea, aceste valori fiind reflectate în proiectele noastre.

Prin proiectele noastre variate luptăm împotriva diverselor forme de exploatare a animalelor, axându-ne pe animalele exploatate și abuzate în ferme.

Adresă:

Timisoara
300414

Telefon: 0734 826 354
Contact: Daniel Ioniță