Educație

SCOALA PENTRU PARINTI

Perioada: 04.10.2018 - 03.01.2022 Activ în Bucuresti Cluj
250,00 Lei
Sumă target: 3680000 Lei
Donează

Descriere

Școala pentru părinți este singurul curs gratuit din România ce oferă părinților un minim necesar de cunoștințe pentru a-și educa armonios și sănătos copiii.

Se urmărește să transmitem tuturor părinților ideile necesare pentru a reda copiilor o minima educație armonioasă pe toate ariile importante ale vietii. Cum ar fi: sănătate, echilibru emotionali, nutriție, cursuri de prim ajutor, bune maniere, parenting, cursuri legacy etc.

 

Are ca motivație îmbunătățirea procesului de educație în relația părinte-copil. Urmareste asumarea unui comportament etic pentru transmiterea educației “celor 7 ani de acasă”, precum și exploatarea unor arii precum: dezvoltarea cognitivă, motivațională sau emoțională, managementul timpului, identificarea și dezvoltarea copilului, parenting și nu numai.

Articole externe

Scopul proiectului

Scopul proiectului este de creștere a unor copii sănătoși din punct de vedere fizic și emoțional. Acest obiectiv este cu atât mai greu de atins atunci când vine vorba despre părinți cu o condiție socială precară, proveniți din categorii defavorizate ale societății. În aceste cazuri, părinții primesc foarte puțin sprijin. 

Cui donez?

Vor beneficia peste 500 de persoane de aceste cursuri. Toate acţiunile noastre sunt centrate pe sprijinirea comunităţilor astfel încât să putem oferi împreună servicii sustenabile pentru familiile şi copiii aflaţi în situaţii de risc, parintilor institutionalizati, romi, familii cu venituri mici, familii monoparentale, din zone defavorizate. Totodata si pentru persoanele care doresc pur si simplu sa isi creasca armonios copii. Fara diferente de varste, etnie sau nivel salarial.

De ce să donez?

Scopul proiectului este de creștere a unor copii sănătoși din punct de vedere fizic și emoțional. Acest obiectiv este cu atât mai greu de atins atunci când vine vorba despre părinți cu o condiție socială precară, proveniți din categorii defavorizate ale societății. În aceste cazuri, părinții primesc foarte puțin sprijin. Există foarte puține centre de formare și părinții sunt adesea izolați și fără variante de sprijin adecvate.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
4554 vizualizări

ONG - ASOCIATIA NOTEABOUTLIFE

Asociatia Noteaboutlife a luat nastere in toamna anului 2014, cand am identificat o situatie cu care se confrunta multi parinti in aceste timpuri. Mai exact nevoia de a fi mai responsabili in procesul de crestere si educare a copiilor si de a primi un minim necesar de cunostinte care sa-i sprijine pe parcurs. 

Impreuna cu o echipa de experti in domeniul psihoterapiei, stiintelor sociale si al educatiei copilului, am pus bazele proiectului Scola pentru Parinti.

Oferim cursuri pentru parinti: viitori părinți 1 – 9 luni, părinți cu copii vârsta 0 – 3 ani, 7 – 11 ani, 12 – 14 si 15 – 18 ani.
Organizatia noastra deruleaza programe  in comunitatile defavorizate, pentru a oferi sprijin familiilor in privinta abandonului, vilolentei si traumelor aferente. Saracia determina de multe ori separarea, instrainarea sau destramarea familiei. Aceste situații au un impact major asupra dezvoltarii copiilor din familiile respective, sporesc nivelul stresului emotional sau produc traume si totodata pe termen lung in societate.

Adresă:

Nicolae Golescu nr.22, sector 1 Bucuresti, RO

Telefon: 0722375777
Contact: Lucian Mustata