Sanatate

STOP CANCER

Perioada: 01.06.2021 - 31.12.2021 Activ la nivel național
0 Lei
Sumă target: 50000 Lei
Donează

Descriere

Fara un tratament adecvat, cancerul ucide! Odata ce este diagnosticat cu cancer, un pacient trebuie sa aiba acces la tratament pentru a supravietui. Insa, multi pacienti sufera de forme de cancer ce nu pot fi tratate la noi in tara asa ca sunt nevoiti sa mearga in strainatate pentru a se vindeca.


140 de persoane diagnosticate cu cancer mor zilnic.


Pierderea timpurie a unui parinte este una dintre cele mai tragice experiente ce pot aparea in viata unui copil sau a unui adolescent. La fel cum pierdera unui copil este cel mai infricosator scenariu la care un parinte se poate gandi. 


Peste 60.000 de pacienti diagnosticati cu cancer pierd lupta cu boala lasand in urma familii care trebuie sa faca fata acestor tragedii pentru ca nu au posibilitatea sa incerce noi tratamente, mult prea scumpe.

Scopul proiectului

Prin programul pe care l-am dezvoltat anul acesta – STOP CANCER – incercam sa salvam cat mai multi pacienti diagnosticati cu cancer si sa le oferim o sansa in plus la viata

Cui donez?

Donatiile primite in cadrul acestui program vor fi folosite:

Pentru Pacienti Fara Venituri care au nevoie de:
Transport Pentru Terapii (Asigurarea Transportului Catre Si Dinspre Centrele De Tratament)
Cazare La Hotel Sau La Agentiile Partenere Peste Noapte
Terapii La Noi In Tara (Inclusiv In Clinici Private)
Tratamente Si Terapii Urgente nedecontate De Casa De Asigurari 
Interventii Medicale In Strainatate (Inclusiv Interventii Chirurgicale) 
Transport din Romania catre centrele medicale din strainatate

De ce să donez?

Diagnosticul de cancer produce schimbari drastice in vietile pacientilor si ale familiilor acestora. Insa, medicina moderna face progrese si sunt foarte multe situatii in care pacientii pot fi salvati daca li se ofera acces la terapiile si la interventiile chirurgicale de care au nevoie. Din nefericire, mare parte din acestea nu sunt decontate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate sau pot fi facute doar in strainatate.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
99 vizualizări

ONG - Asociatia Inimii

Noi, cei de la Asociatia Inimii, am decis sa dedicam acest an unei cauze pe care o avem la suflet si pentru care dorim sa luptam impreuna. Asadar, dorim ca anul 2021 sa fie anul in care spunem – STOP CANCER! Pana la data de 31 decembrie 2021 se pot face donatii pentru aceasta campanie si toate fondurile stranse vor merge catre bolnavii de cancer care nu isi permit singuri sa acopere costurile tratamentelor de care au nevoie pentru a se vindeca.

Adresă:

Str. Viscolului 79, Sector 6, Bucuresti

Telefon: 0758203431
Contact: Avadanii Cristian